Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Otec Amy Winehouse: Zbaviť sa drog jej pomáhal aj päsťami!

Mitch Winehouse Zobraziť galériu (9)
Mitch Winehouse

LONDÝN - Otec zosnulej speváčky Amy Winehouse povedal, že boj proti jej drogovej závislosti často zahŕňal aj fyzické násilie, keď musel zápasiť s drogovými dílermi a gangstrami, ktorí jeho dcéru zásobovali narkotikami.

"Trávil som svoj čas bitkami s drogovými dílermi, a myslím tým skutočné pästné bitky. Bol som muž v stredných rokoch s nadváhou, ktorý sa bíjava s ľuďmi," uviedol Mitch Winehouse počas utorňajšieho rozhovoru pre tlačovú agentúru Associated Press.

Podľa Winehouseových slov, keď sa jeho dcéra raz spamätala, uvidela, ako drogy ubližujú jej rodine. "Bola toho všetkého svedkom - ako jej rodina a priatelia bojujú proti gangstrom - a rozhodla sa, že rodinu už viac nechce dostať do tohto postavenia," vysvetlil.

Amy Winehouse, ktorá bojovala s drogovou a alkoholovou závislosťou, zomrela 23. júla vo veku 27 rokov. Dnes, v deň jej nedožitých 28. narodenín, spúšťa jej otec mládežnícku charitu s názvom The Amy Winehouse Foundation. Je presvedčený o tom, že jeho dcéra zomrela na záchvat, ktorými trpela aj v minulosti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu