Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Provokuje už v 14-tich: Vytasila podprsenku na červenom koberci!

Len 14-ročná Chloë Moretz siahla po odvážnom modeli. Zobraziť galériu (8)
Len 14-ročná Chloë Moretz siahla po odvážnom modeli.

TORONTO – Nie je na to primladá? Hoci hviezdička Chloë Moretz vo februári oslávila ešte len 14 rokov, tento vek by ste jej odhadli iba s ťažkosťami. V nablýskanom svete šoubiznisu totiž tínedžerka dospieva akosi prirýchlo. V odvážnych outfitoch sa už teraz hrá na sexi cicu!

Vysoké podpätky a šatník áčkových hollywoodskych hviezd! Takýto styling preferuje ešte len 14-ročná herečka, ktorá sa na výslnie kinematografie prepracovala pred dvoma rokmi. Odvtedy, čo sa blysla v hlavnej úlohe snímky Kick-Ass, sa však staršími kolegyňami inšpirovala viac než dosť. Stačí sa pozrieť, v čom dorazila na 36. ročník medzinárodného filmového festivalu v Toronte. Detská nuda to rozhodne nebola!

Koža, čipka a priehľadný materiál – takouto zmesou dýchal outfit, v ktorom sa Chloë zvítala s fanúšikmi a následne vstúpila na červený koberec. Odvážne šaty, v ktorých bez ostychu pózovala pred paparazzmi, pochádzajú z kolekcie Pre-Fall 2011 módneho domu Valentino. Pre tínedžerské krivky však zrejme šité neboli. Intímne partie totiž zakrývala len imitácia čipkovanej podprsenky v telovej farbe.

Chloë Moretz
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: isifa)

O tom, že plavovláska je už v Hollywoode ako doma, svedčia jej slová o plastickej chirurgii. Keďže na tento odbor sa špecializuje jej vlastný otec, bez zákroku si svoj hviezdny život nevie predstaviť. „Otec má nejakých klientov spomedzi hercov. Som si istá, že jedného dňa aj ja podstúpim plastiku,“ nechala sa počuť v dávnejšom rozhovore. Zdá sa, že táto hviezdička chce svoje dospievanie preskočiť za každú cenu!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu