Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Ronaldo, nežiarliš? Irinu v gaťkách omakáva polonahý svalovec!

Irina Shayk laškuje s polonahým modelom v reklamnej kampani na topánky. Zobraziť galériu (6)
Irina Shayk laškuje s polonahým modelom v reklamnej kampani na topánky. (Zdroj: XTI)

NEW YORK – Randiť s jednou z najsexi žien sveta, to chce poriadnu dávku tolerancie. Na rozdávanie jej musí mať aj portugalské futbalové eso, Cristiano Ronaldo (26). Pozrite, aké horúce chvíľky zažíva jeho milenka Irina Shayk (25) pri fotení obyčajnej kampane na topánky. Lepí sa na ňu sporo odetý fešák!

Jednoduché to pri nej rozhodne nemá! Hoci Cristiano a Irina tvoria jeden z najkrajších párov na svete, ich vzťah prechádza poriadnymi skúškami. Nielenže ich zvykne deliť niekoľko tisíc kilometrov, no v okolí ruskej krásavice sa to doslova hemží vypracovanými mužskými telami. A keď to situácia dovolí, kolegovia sa na nej pasú nielen očami, ale aj rukami!

Intímnosti telo na telo – aj tak by sa dalo charakterizovať Irinino šteklivé fotenie so svalnatým modelom. O spodnú bielizeň síce tentoraz nešlo, dvojica toho však priveľa na sebe nemala. Obnažená chlapská hruď, zmyselné pózy a dotyky zblíženia pred objektívom lákajú zákazníkov na kúpu topánok. Nohavice k nim však nepotrebujete – aj Irina kolekciu obuvi španielskej módnej značky nosí iba v gaťkách!

Aj keď podľa názoru väčšiny odborníkov sexi modelka prerazila vďaka vzťahu s Ronaldom, ona sama za to oslavuje titulnú stranu plavkového vydania časopisu Sports Illustrated. „Ľudia ma teraz spoznávajú na ulici. Tá obálka naštartovala kariéru mnohých modeliek. Dostala som ponuky hrať vo filmoch, ale ja sa chcem sústrediť na modeling,“ pochválila sa magazínu Forbes. A súdiac podľa záberov zo zákulisia fotenia ju laškovanie s atraktívnymi modelmi naozaj baví!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu