Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Šestnásťročná hviezda rieši problémy s láskou: Slávni ľudia to majú ťažké!

Chloë Moretz Zobraziť galériu (7)
Chloë Moretz (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Americká herečka Chloë Moretz tvrdí, že pre slávnych ľudí je ťažké nájsť lásku. Šestnásťročná hviezda totiž nikdy nevie, či sa o ňu opačné pohlavie zaujíma pre jej osobnosť alebo preto, že je známa.

"Hovoríte si: 'Kto ma zradí?'" vysvetlila pre magazín InStyle. "Najmä keď dospievate a páčia sa vám chlapci a hovoríte si: 'Snaží sa tento človek dostať do môjho života, lebo som slávna?' Nemôžete mať niekoho jednoducho radi. Možno vás využíva," dodala. O tomto probléme sa porozprávala s Julianne Moore, ktorá hrá jej matku vo filme Carrie (2013). "Povedala mi: 'Pozri, jednoducho buď opatrná. Ver svojmu úsudku, ale príliš sa do toho neponor.' Lebo keď ste mladí, zamilujete sa a neviete, čo sa deje," opísala.

Moretz stála pred kamerami po prvý raz ako sedemročná vo dvoch epizódach seriálu Ten, kto ťa chráni (2001 - 2004). Vo filme debutovala drámou Heart of the Beholder (2004). Odvtedy sa objavila vo filmoch ako 3:15 zomrieš! (2005), Agent v sukni 2 (2006), 500 dní so Summer (2009), Kick-Ass (2010), Hugo a jeho veľký objav (2011), Hick (2011) či Temné tiene (2012). Tento rok ju diváci okrem spomínaného remakeu kultového hororu Carrie (1976) uvidia aj v pokračovaní Kick-Ass s podtitulom Na plné gule či dráme The Devil and the Deep Blue Sea. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu