Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Kam sa podeli jej ženské krivky? Clooneyho ex je len kosť a koža!

Clooneyho exmilenka pôvabné ženské krivky stratila. Zobraziť galériu (7)
Clooneyho exmilenka pôvabné ženské krivky stratila.

LOS ANGELES – Telo sexbomby je fuč! Hoci Elisabetta Canalis (32) do vôd amerického šoubiznisu vplávala s výstavnými krivkami, dnes pripomína už len vyziabnutý vešiak na šaty. Strata kilogramov jej na sexepíle vôbec nepridala, práve naopak. Jej trčiace rebrá a osí pás naháňajú hrôzu!

Tréningy jej dávajú poriadne zabrať! Talianska krásavica sa do širšieho povedomia dostala síce ako milenka Georgea Clooneyho, už čoskoro však bude bojovať sama za seba. Americkým obrazovkám sa totiž upísala prostredníctvom tanečnej šou Dancing with the Stars, ktorá u nás štartuje pod názvom Let’s Dance. Ani Elisabetta sa ale nevyhla vedľajšiemu efektu náročných príprav. Rapídne schudla!

Široké tepláky a miniatúrny športový top – v takom prevedení brunetka náhlivo kráčala k autu po poslednom tréningu. Nebolo by na tom nič divné, keby ju paparazzi takto zastihli niekoľko týždňov skôr. Jej dokonalá figúra sa však zmenila na driek tínedžerky s bruškom plochým ako doska. A jej kedysi ženské boky mali čo robiť, aby tepláky vôbec udržali na svojom mieste. Elisabetta sa doslova stráca pred očami!

Aj keď zvodná Talianka s tanečným partnerom Valom Chmerkovskiym nijako nezaháľa, podľa jej slov o zásadnú zmenu v doterajšej existencii vôbec nejde. „Celý svoj život športujem, už od detstva. Tancovala som, robila som kick-box. Bez aktivity dlho nevydržím,“ netajila sa v jednom z rozhovorov. Ako sa jej bude dariť na parkete, ukážu už najbližšie týždne. Dovtedy by však jednoznačne mala myslieť na svoj energetický príjem. Momentálne by jej zopár kalorických maškŕt vôbec neuškodilo!

Už pri predposlednom tréningu Elisabetta rozdávala autogramy v obtiahnutých legínsach - s drobným zadkom a tenkými nohami

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu