Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Súboj naprataných dekoltov: Aj obliny dokážu byť hriešne sexi!

Demi Lovato a Kim Kardashian Zobraziť galériu (7)
Demi Lovato a Kim Kardashian (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Vytasili ženské krivky! O tom, že noblesa Hollywoodu nepatrí len superštíhlym kráskam, uplynulý víkend presvedčili hneď dve hviezdy. Oblými tvarmi ohúrila Kim Kardashian (30) aj Demi Lovato (18). Neprehliadnuteľnými sa javili najmä ich dekolty – tie im doslova praskali vo švíkoch!

Ukázali obliny v celej kráse! Hoci Kim Kardashian a Demi Lovato na prvý pohľad veľa spoločné nemajú, na nedeľňajšom odovzdávaní cien Do Something Awards pôsobili ako sexi sestry. Nahodené v róbach v podobnom farebnom tóne bok po boku paparazzom vyrážali dych. Mierami 90-60-90 sa síce pýšiť nemôžu, do očí bijúcim sexepílom však určite áno!

V odvážnejšom štýle na modrý koberec zavítala práve mladšia Demi, ktorá zvolila šaty s dĺžkou po kolená a s poodhalenými vnadami. Kim, naopak, uprednostnila dlhú róbu bez rukávov a s nenápadným véčkovým výstrihom. V obtiahnutom outfite však aj napriek množstvu materiálu vynikol každý centimeter jej ženského pôvabu – okrúhle prsia aj objemnejší zadok. Obe krásky tak medzi smotánkou jednoducho nemali konkurenciu!

Aj keď sa Kim v nedeľu držala hesla „menej je viac“, v prípade blížiacej sa svadby to rozhodne neplatí. Ak totiž prezradila jej sestra Khloe, pompézny obrad sa bude podobať tomu kráľovskému: „Ešte nie je určené miesto, ale Kim už pozvala najmenej 1000 hostí a zoznam sa rozširuje. Pôvodným nápadom bola svadba na pobreží, ale sestra chce jednu obrovskú svadbu.“ O celú slávnosť, prirodzene, neprídu ani televízni diváci. Tí si budú môcť americký sobáš roka vychutnať až v dvoch častiach.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu