Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Tragédia v kráľovskej rodine: Princezná Catherine potratila!

Princezná Catherine podľa titulnej strany magazínu Globe potratila Zobraziť galériu (7)
Princezná Catherine podľa titulnej strany magazínu Globe potratila

LONDÝN – Strach o dediča kráľovského trónu! Hoci novomanželia Kate Middleton (29) a Princ William (29) naoko prežívajú najšťastnejšie chvíle, v skutočnosti vraj majú dôvod na vážne obavy. Pre zachovanie tradície treba totiž potomka splodiť čím skôr. A to sa javí ako ozajstný problém!

Obávajú sa najhoršieho! Keďže obaja nasledovníci trónu, Princ William aj jeho otec, Prince Charles, boli splodení krátko po tom, čo sa ich rodičia zosobášili, novomanželský pár sa ocitol pod veľkým tlakom. Po fámach o tom, že vojvodkyňa z Cambridge nemôže otehotnieť, sa totiž v médiách objavil opačný extrém. Kráľovská dvojica o prvého dediča už údajne prišla!

Môže za to Camilla Parker-Bowles? Bola to práve Katina svokra, ktorá v máji prostredníctvom magazínu Globe vypustila do sveta klebety, že budúca kráľovná nemôže mať deti. Krátko na to sa objavili špekulácie, že urodzený pár počas ciest naprieč Amerikou tajne navštívil kliniku pre umelé oplodnenie. Čerstvé vydanie toho istého časopisu však na titulnej strane tentoraz otvorene hovorí o ozajstnej tragédii. Catherine vraj len 3 mesiace po svadbe potratila. A William pri tom nebol!

Či sa šokujúca správa zakladá na pravde, prezradia zrejme až mediálni zástupcovia kráľovskej rodiny. Je totiž celkom možné, že vo všetkom má opäť prsty závistlivý člen britského rodu. Hovorí sa však aj to, že bez vetra sa ani lístok na strome nepohne. V prípade nepravdivých informácii by navyše spomínanému magazínu hrozila poriadne mastná pokuta!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu