Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Zohavené sestry Middleton: Z Kate a Pippy sú odpudivé figúrky!

Kate a Pippu Middletonové americká spoločnosť zohavila škaredými figúrkami. Zobraziť galériu (11)
Kate a Pippu Middletonové americká spoločnosť zohavila škaredými figúrkami. (Zdroj: herobuilders.com)

NEW YORK – Stať sa predlohou pre sériovú výrobu bábik sa podarí len máloktorej dáme a zvyčajne sa táto udalosť spája s veľkou poctou. V prípade princeznej Catherine (29) a jej sestry Pippy Middleton (28) to však veľmi neplatí. Figúrky, ktoré sa objavili na americkom trhu a majú niesť ich podobizeň, sú škaredým nepodarkom!

Výsmech kráľovskej kráse! To, že fanúšikovia sestry Middletonové milujú ako symbol ženského pôvabu a elegancie, nie je nijakým tajomstvom. Dievčatká, pre ktoré sú Kate a Pippa vzorom, však zrejme zostanú poriadne sklamané. Je totiž možné, že si pod vianočným stromčekom rozbalia bábiky vyrobené podľa predlohy zo svadobného dňa vojvodkyne z Cambridge. Tie však so živým „originálom“ priveľa spoločné nemajú!

S nápadom postavičiek na obraz známych Britiek prišla americká spoločnosť s názvom Hero Builders. Tento krok sa však ukázal ako veľmi nešťastný. Umelá Kate a Pippa majú totiž od jemných dám na míle ďaleko. Namiesto ladných kriviek im v procese výroby namontovali nevábne kĺby na princípe pántov, hranaté tváre a trčiace bradavky. Žiadnou výhrou nie sú ani ich róby. Pri pohľade na ich lacné a narýchlo ušité handričky by sa aj samotný Alexander McQueen obracal v hrobe!

Aj keď figúrky už na prvý pohľad pôsobia ako nanajvýš odfláknuté hračky, na ich cene sa to neodráža, práve naopak. Kate a Pippa v klasickej verzii stoja necelých 50 dolárov. Suma za pseudovojvodkyňu v šatách, v ktorých povedala Princovi Williamovi áno, sa však vyšplhala na takmer štvornásobok. Priemerným americkým rodičom tak ostáva len dúfať, že ich malé dcéry majú aspoň aký-taký vkus!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu