Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Princezná Catherine s jazvou na hlave: Čo sa jej stalo?!

Princezná Catherine má v oblasti ľavého spánku viditeľnú jazvu. Zobraziť galériu (9)
Princezná Catherine má v oblasti ľavého spánku viditeľnú jazvu. (Zdroj: isifa)

LONDÝN – Prezradili ju vlasy! Aj keď o zdravotnom stave princeznej Catherine (29) sa už popísala naozaj kadečo, najnovšie zistenie jej krajanom doslova vyrazilo dych. Jej účes odhalil to, o čom doteraz takmer nikto nemal ani potuchy. Kate má za sebou operáciu hlavy!

Očarí všade, kam sa pohne! O tom, že vojvodkyňa z Cambridge je na kráľovskom dvore výnimočnou dámou, svedčia takmer všetky jej zábery. Tie najčerstvejšie sú však dôkazom toho, že aj ona sa musí obzerať v zrkadle zo všetkých strán. V jej účese sa totiž objavilo niečo, čo viacerí kaderníci najskôr považovali za stopy po predlžovaní vlasov. Špeciálna obojstranná páska na uchytenie prameňov to však nakoniec nebola. Manželka Princa Williama má nad ľavým uchom viditeľnú jazvu!

Nádherná od hlavy po päty – aj také prívlastky si Kate Middleton vyslúžila na tohtotýždňovej charitatívnej večeri. Jej superštíhla figúra totiž v dlhej róbe s prekríženými striebornými ramienkami vynikla priam dokonale. Prítomní hostia a fotografi tak aj tentoraz išli na nej doslova oči nechať. A tí, čo ju skúmali najpodrobnejšie, si v jej hrive všimli pozoruhodný detail.

Princezná Catherine si nechala
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: isifa)

Fakt, že manželka dediča trónu má na hlave jazvu, britskému denníku Daily Mail potvrdil aj hovorca z Kráľovského paláca: „Vojvodkyňa v detstve prekonala vážnu operáciu.“ O čo konkrétne išlo, už pre médiá bližšie nešpecifikoval s odvolaním sa na princeznino súkromie. Istý londýnsky chirurg však vyslovil názor, že nešlo o nič vážne. S najväčšou pravdepodobnosťou si Kate nechala odstrániť väčšie materské znamienko.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu