Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Obdarená Adrianne Curry sa predvádza: Mokré vlasy a nahé prsia!

Adrianne Curry Zobraziť galériu (8)
Adrianne Curry

LOS ANGELES - Nemá problém sa ukázať - a zadarmo! Americká hviezdička Adrianne Curry (27) vie, ako upútať pozornosť. A stačí jej na to len obyčajné pripojenie na internet, viac ako chabé oblečenie a poriadne vyvinutá hruď!

Zvodný pohľad do fotoaparátu, mokré vlasy a takmer úplne odhalené kypré vnady – to sú veci, ktoré k monitorom počítaču prilákajú nejedného muža. Zároveň sú priamym dôkazom toho že amatérske profilové fotografie pred zrkadlom si nerobia len tínedžerky, ale aj dospelé ženy. Veď účel svätí prostriedky, no nie?

Adrianne Curry sa stala známou najmä vďaka výhre v šou American Next Topmodel v roku 2003. V posledných rokoch však už o nej nie je počuť tak, ako kedysi. A tak zrejme chce trochu oprášiť svoju povesť hviezdičky a pripomenúť svoj sexepíl. Žeby však nedokázala pre svoje vnady nájsť lukratívnejší priestor ako svoju stránku na Twitteri?

Adrianne využíva Twitter s radosťou nielen na uverejnenie svojich fotiek, ale aj na vyjadrovanie názorov. Naposledy si trochu kopla do Playboy zajačika, Kendry Wilkinson, ktorá poriadne zarobila na uverejnení videa so svojej spálne. „Môžem vydať vyhlásenie o tom, ako plačem a hovoriť o tom, aká je moja sexuálna páska hrozná, keď mám za ňu vo vrecku milióny dolárov...stačí sa len vzdať svojej hrdosti.“ Či Adrianne tak veľmi rozčúlilo sexi video jej kolegyne, alebo skôr závisť, je otázne.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu