Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Hriešna Adrianne Curry: Pri varení zvádza nahým zadočkom!

Adrianne Curry Zobraziť galériu (6)
Adrianne Curry

LOS ANGELES - V kuchyni jej to ide jedna radosť! Modelka Adrianne Curry (26) sa zrejme rozhodla urobiť radosť všetkým pánom. Nechala sa totiž odfotiť "pri platni" bez sukne aj bez nohavíc a vystavila na obdiv svoje sexi zaguľatené pozadie!

Žeby nový trend v domácich prácach? Od dnes sa zrejme vykonávajú len v sexi tangáčoch a slušnej zásterke. Nuž, pre osvieženie partnerského života takýto outfit určite nebude na škodu. Modelke Adrianne Curry sa však tak zapáčil, že oň podelila s celým virtuálnym svetom prostredníctvom svojej Twitter stránky.

V súčasnosti má Adriane okrem vystavovania fotografií zo svojho súkromia na Twitteri aj ďalšiu vášeň - miluje videohry ako World of Warcraft. Spolu s Evou Longoriou, Evou Mendez či Megan Fox sa okrem toho len pred nedávnom stala jednou z devätnástich najsexi brunetiek časopisu Maxim.

Hriešna Adrianne Curry: Pri
Zobraziť galériu (6)

Príťažlivá brunetka sa preslávila svojou výhrou v americkej reality show America´s Next Top Model. Krásavica priznáva, že jej postava nie je čisto dielom prírody. Jej prsia si totiž už pred pár rokmi vzal totiž do parády chirurg. Adrienne si našla originálne vysvetlenie: jeden jej prsník bol vraj od prírody o 20 percent väčší - takže sa nedalo robiť nič iné, len zväčšiť aj ten druhý. Či je to pravda alebo len šikovná výhovorka je otázne, isté však je, že vyzerá dobre!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu