Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Paparazzo David Beckham: Tajne odfotil Victoriu s holým bruškom!

Tehotná Victoria Beckham s obnaženým bruškom Zobraziť galériu (8)
Tehotná Victoria Beckham s obnaženým bruškom

LOS ANGELES – Predbehol ju! Hoci sa Victoria Beckham (37) dušovala, že fotky jej obnaženého bruška nikdy neuvidíme, manžel David (36) sa postaral o presný opak. Svoju tehotnú polovičku totiž zvečnil tak, že o tom nemala najmenšie tušenie. Pozrite, ako jej to pristane!

Pretŕčať sa nechcela za žiadnu cenu! To, že módna ikona všetky náznaky tehotenstva celých deväť mesiacov zakrývala, ako mohla, nie je nijakým tajomstvom. Svoj postoj však vysvetlila až pred pár dňami, keď zmietla zo stola myšlienku obnažiť svoje mamičkovské tvary pred objektívom. Otvorene totiž priznala, že v tomto smere sa po ostatných celebritách opičiť nemieni!

„Skutočne nie som jednou z tých, ktoré rady pózujú a pretŕčajú svoje tehotenské brušká. Niežeby na tom bolo niečo zlé, naozaj som hrdá na to, že som tehotná. Cítim sa požehnaná a šťastná. Ale nie som ten typ, čo sa vyzlečie. Nemyslím si, že by ma potreboval vidieť aj niekto iný ako môj manžel. Absolútne nie,“ skalopevne tvrdila Victoria vo svojom stanovisku začiatkom mesiaca. David mal však na celú záležitosť očividne iný názor. Svoju tehuľku totiž zvečnil potajomky a fotografiu uverejnil v sociálnej sieti Facebook. Niekdajšiu Spajsku tak teraz môže obdivovať celý svet!

„Odfotil som Victoriu, keď sa nepozerala. Vyzerá nádherne, takto tesne pred pôrodom,“ komentoval futbalista čiernobiely záber. Ten zachytáva mamičku s vyhrnutou sukňou a topom doslova len pár dní pred očakávaným okamihom. Svoje vytúžené dievčatko by totiž Victoria mala priviesť na svet už túto nedeľu. Dúfajme preto, že všetko dobre dopadne!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu