Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Plastiková maniačka na staré kolená: Vyziabnutá a s plavkami naopak!

Janice Dickinson Zobraziť galériu (9)
Janice Dickinson (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Katastrofa v bikinách! Aj tak by sa dala opísať milovníčka plastických operácií, Janice Dickinson (56), ktorá začiatkom týždňa pobehovala na pláži. Po kedysi krásnej modelke dnes totiž nezostalo ani stopy – pohľad na jej sporo odeté telo je doslova odstrašujúci!

Je vyziabnutá ako nikdy! Aj keď cvičenie telu v každom veku zaručene prospieva, módna fotografka to s túžbou po štíhlosti poriadne preháňa. Dôkazom je jej nedávne šantenie vo vlnách na slnkom zaliatej pláži v Malibu. Hoci by sa mohlo zdať, že po toľkých chirurgických zákrokoch a dôraznej starostlivosti bude Janice vyzerať priam ukážkovo, opak je pravdou. Telo má síce svalnaté, ale zároveň celkom vyschnuté – a vyzerá neuveriteľne staro!

Okrem toho, že tmavovláska šokovala desivo vychudnutou figúrou, podarilo sa jej aj celkom úsmevné faux-pas. Siahla síce po trendových dvojdielnych plavkách v teplých tónoch, v skutočnosti si ich však nevedela ani správne obliecť – vrchný diel oranžových bikín si navliekla naopak. Janice, ten čierny lem patrí naspodok!

Spolu so svojím zovňajškom bývalá manekýnka púta pozornosť aj vzťahmi s mužmi, ktorí sú od nej zásadne mladší. Momentálne jej posteľ zohrieva len 32-ročný britský spisovateľ David Blakely. Napriek výraznému vekovému rozdielu však Janice svoju lásku berie naozaj seriózne. „Nie je žiaden zajačik, to je ponižujúce slovo. Pozrite na Demi Moore a Ashtona Kutchera. Nazvite to, ako chcete, ale ja som zamilovaná!“ nechala sa počuť v istom rozhovore. Či však rovnakou láskou horí aj o viac ako 20 rokov mladší David, je skutočne na zamyslenie...

Vyzerá podľa vás Janice na svoj vek zachovalo?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu