Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Škandalózna Kate Moss sa vydala: Oslavovať sa bude tri dni!

Kate Moss sa vydala za gitaristu Jamieho Hincea Zobraziť galériu (6)
Kate Moss sa vydala za gitaristu Jamieho Hincea (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Britská topmodelka Kate Moss (37) sa dnes v Kostole sv. Petra v Southrope neďaleko jej bydliska v Costwolds západne od Londýna vydala za Jamieho Hincea (42), gitaristu skupiny The Kills.

Na oficiálne potvrdenie tejto mediálnej informácie z Britských ostrovov sa ešte čaká. Nad termínom a dejiskom svadby viseli do posledného dňa veľké otázniky.
      
V mimoriadnom strehu museli byť dnes tak televízne štáby, ako aj fotoreportéri, pretože polícia podnikla nevyhnutné kroky na obmedzenie dopravy v okolí chrámov až v troch obciach regiónu.
      
Samotný obrad sa mal udiať v maximálne možnom utajení, napriek tomu sa paparazzom podarilo zachytiť nevestu s kyticou v rukách a svadobných šatách z dielne Johna Galliana na ceste do kostola. Jednou z družičiek mala byť aj osemročná Lila Grace, dcéra modelky z niekdajšieho vzťahu s vydavateľom Jeffersonom Hackom.
      
Oslavy sobáša by mali pokračovať údajne tri dni v neďalekej modelkinej usadlosti za účasti prominentných svadobčanov, vrátane Naomi Campbellovej, Vivienne Westwoodovej alebo Maria Testina. Tam sa o nich kulinársky postará tím z parížskeho Hotela Ritz. Chýbať nebudú ani vyslanci nevestinho obľúbeného klubu Mahiki z Londýna.
      
Najskôr však na novomanželov a ich hostí čaká dnes slávnostná večera v exkluzívnom londýnskom Hoteli Dorchester.
      
Dvojica sa zoznámila v roku 2007 po tom, čo mala modelka za sebou turbulentný vzťah s iným rockerom, drogovými škandálmi sprevádzaným Peteom Dohertym. Prvé fámy o utajenej svadbe Kate a Jamiesho sa objavili už o rok neskôr.

Viac o modelkinej svadbe nájdete TU.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu