Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Toto má byť celebrita? Modelku Kate Moss ignoruje už aj ochranka!

Kate Moss Zobraziť galériu (8)
Kate Moss

GLASTONBURY – To bol ale trapas! Hoci jej tvár zdobí reklamné kampane po celom svete, v reálnom živote si občas so svojím statusom modelingovej hviezdy ani neškrtne. Kate Moss (37) zostala po včerajšej potýčke s ochrankármi ako obarená – otočili ju na opätku ako neznámu chuderku!

Vy neviete, kto som?! Zrejme tak znela prvá otázka rozhorčenej modelky po tom, čo ju vyhadzovač v reflexnej veste odmietol vpustiť do zákulisia koncertu skupiny Pulp. Tohtoročný hudobný festival v anglickom Glastonbury sa tak aj napriek VIP vstupenke pre Kate Moss skončil obrovským fiaskom. Jej meno a tvár neznamenala za páskou vôbec nič!

Gumáky do blata, nohavice s hadím vzorom a kožená bunda – to všetko patrilo k rockovej výbave, s ktorou sa blondínka vyzbrojila proti nepriaznivému počasiu. V dobrej nálade prišla spolu s priateľmi podporiť predovšetkým milenca Jamieho Hincea a jeho kapelu The Kills. Úsmev jej však na tvári vydržal len do chvíle, keď ju ochrankári vypoklonkovali zo zákulisia. Takéto poníženie pred známymi snáď ešte ani nezažila!

Nepríjemnú situáciu sa podarilo zachrániť až Jamiemu, ktorý sa s Kate stretol krátko po incidente. To, že svoju snúbenicu dokázal okamžite rozosmiať, len potvrdzuje jeho skalopevné rozhodnutie. Hudobník totiž z britskej modelky už budúci týždeň plánuje urobiť svoju právoplatnú manželku. A čo si dvojica nadiktovala ako svadobné dary? Od hostí tento škandalózny párik očakáva to, čo sa im v domácnosti doteraz vždy zišlo najviac – 14 krištáľových popolníkov a značkový alkohol!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu