Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Načo šaty? Nahé telo Heidi Klum je pred 40-kou dokonalé!

Heidi Klum Zobraziť galériu (8)
Heidi Klum

LONDÝN – Nazbierala odvahu! Hoci nemecká supermodelka Heidi Klum (38) priviedla na svet už štyri ratolesti, pred objektívom sa rozhodne nemá za čo hanbiť, práve naopak. S postavičkou ako lusk aj v zrelom veku hrdo predvádza závideniahodné krivky – úplne obnažené!

Móda a neuveriteľný sexepíl! To všetko sa spája v modelingovej hviezde a moderátorke Heidi Klum, ktorá sa pred časom nechala nahovoriť na poriadne pikantnú reklamnú kampaň. Pre deviatu sériu svojej reality šou s názvom Project Runaway totiž zhodila šaty a nechala sa zvečniť tak, ako ju príroda stvorila – so všetkým pôvabom a ženskosťou!

Odstrihnutá ružová kravata a veľké nožnice – len s týmito dvoma doplnkami si blondínka s nemeckým pôvodom vystačila na to, aby svoje dokonalé telo predviedla v plnej kráse. Vulgárnosť však na výslednom promo zábere nemá žiadne miesto. Heidi si totiž intímne partie cudne prekrýva rukou a pery rozťahuje do zvodného úsmevu. Tvorcovia programu tak plným právom veria, že obnažená Heidi pritiahne najbližší utorok v televíznym obrazovkám množstvo divákov. A budúci návrhári, o ktorých v súťaži ide, sú z nej už teraz úplne namäkko!

Aj keď v prípade štvornásobnej mamičky išlo pri podpise zmluvy o značný risk, teraz už svoje rozhodnutie vyzliecť sa rozhodne neľutuje. „Táto kampaň je oveľa viac sexi ako predchádzajúce,“ prezradila na margo fotenia. Vzhľadom na jej vek a počet detí si však celá záležitosť zaslúži len jediný komentár. Klobúk dole, Heidi!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu