Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Dae Men z Talentu: Vyvaľovali oči na Copperfielda!

Dae Men s Davidom Copperfieldom (naľavo). Zobraziť galériu (2)
Dae Men s Davidom Copperfieldom (naľavo).

LAS VEGAS - Stretnutie s mágom! Víťazi Česko Slovensko má talent sa v utorok v Las Vegas zúčastnili predstavenia svetoznámeho Davida Copperfielda. Kúzelník ich na svoju šou sám pozval. Dokonca dostali také miesta v sále, ktoré im zabezpečovali najlepší výhľad na pódium. Napriek tomu sa Petrovi a Zdenkovi nepodarilo jeho triky odhaliť!

V stredu Dae Men absolvovali svoje prvé vystúpenie v Las Vegas. Deň predtým si však z hľadiska vychutnali iného umelca. Na svoju šou ich totiž pozval svetoznámy mág David Copperfield. „Manažment nám dal najlepší stolík, v podstate sme sedeli hneď pri jeho nohách,” pochvaľoval si porotca Jaro Slávik, ktorý českých akrobatov v Amerike sprevádza.

Zdá sa však, že ani úplne zblízka nie je ľahké kúzelníkove triky prekuknúť. „Niektoré čísla, ktoré predviedol, sa nedajú nijako pochopiť... A to sme sa ich snažili minimálne hodinu analyzovať,” prezradil producent Slávik. Copperfield napríklad presúval časti obecenstva z javiska na druhý koniec hľadiska.

Po predstavení prišiel, samozrejme, čas aj na spoločné fotografovanie. David s úsmevom zapózoval, no všetky tajomstvá si nechal pre seba...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu