Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Najdojemnejší príbeh: Sirota z ulice rozplakala porotu!

Kórejský talent rozplakal porotkyne Zobraziť galériu (15)
Kórejský talent rozplakal porotkyne (Zdroj: YouTube)

KÓREA – Neubránili sa slzám! Toľko plačúcich ľudí sa v talentovej súťaži len tak nevidí. Príbeh siroty - mladíka Sung-Bong Choi (22), ktorý desať rokov prespával po uliciach či verejných záchodoch, dojal divákov a porotu rovnako ako jeho spev!

Omotal si ich okolo prsta! So Sung-Bongom sa život určite nemaznal. Ako trojročný sa dostal do sirotinca, odkiaľ neskôr ušiel, pretože ho tam bili. „Predával som žuvačky a energetické nápoje na ulici. Takýto život som viedol desať rokov,“ opisuje mladík, ako prežíval na vlastnú päsť. „Spával som na schodoch alebo na verejných záchodoch.“

Keď sa porote zveril s týmto faktom, na tvárach jej členov sa objavilo dojatie, ktoré sa ešte prehĺbilo, keď sympatický Kórejčan začal spievať. Vybral si pieseň Nella Fantasia a hoci nešlo o populárnu ale o vážnu hudbu, jeho prevedenie doslova rozplakalo publikum aj porotkyne. Sung-Bong sa pritom učil spievať sám, hodiny s učiteľom absolvoval, len keď mu to okolnosti dovoľovali.

„Mám chuť ťa objať,“ povedala jedna z porotkýň hneď po jeho výkone. Spev, ktorý predviedol sa vďaka Youtube stal hitom aj za hranicami Kórey. Jedna z verzií s anglickými titulkami už presiahla 6 000 000 pozretí a mnoho ľudí ho označuje za druhú Susan Boyle. Či sa jeho nádeje naplnia, uvidíme. Isté však je, že do ďalšieho kola postúpil.

Kórejec

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu