Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Kde nechala krivky? Angelina ohúrila šatami, no trčali jej kosti!

Angelina Jolie Zobraziť galériu (7)
Angelina Jolie (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Stále sa jej nedarí pribrať! Hoci Angelinu Jolie (35) poznáme ako hollywoodsku femme fatale, už mesiace zápasí s príliš nízkou hmotnosťou. V utorok bola síce po milencovom boku očarujúca, no odhaľovať by sa priveľmi nemala – jej kostnaté ramená naháňajú hrôzu!

Menej je niekedy viac! Znie to síce neuveriteľne, no táto múdrosť platí už aj v prípade najznámejšej mamičky šiestich ratolestí. Začiatkom týždňa sa totiž na červenom koberci opäť objavila v nádhernej róbe. Celkový dojem však pokrivilo odhalené rameno – jej kľúčna kosť trčala ako ostrá žiletka!

Červené asymetrické šaty previazané stužkou a rozpustená hriva – to všetko Angeline prispelo k imidžu éterickej krásky. Sprevádzajúc partnera Brada Pitta na premietaní jeho najnovšej snímky sa stala jednoducho neprehliadnuteľnou. Mnohých neprajníkov však jej zovňajšok tentokrát nepresvedčil – vďaka róbe, ktorá jej predlžovala postavu, ju prirovnávali k vyschnutému vešiaku!

Ocenenie v podobe Zlatej palmy za film Strom života však osviežilo aspoň herečkinho miláčika. V jednoduchom čiernom obleku pôsobil síce všedne, no konečne si oholil bradu. V kombinácii s uhladeným účesom, štýlovými okuliarmi a povestným úsmevom z neho sršal obrovský šarm. Povinností má prominentný párik síce vyše hlavy, no v takejto nálade by mohli občas skočiť aj na výdatnú večeru!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu