Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Desivo vyziabnutá Angelina: Prijíma len 600 kalórií denne!

Vychudnutá Angelina Jolie opäť pripomína iba tieň. Zobraziť galériu (12)
Vychudnutá Angelina Jolie opäť pripomína iba tieň. (Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES – Chce sa vyhladovať na smrť? Nie je nijakým tajomstvom, že postava Angeliny Jolie (36) roky osciluje medzi prirodzenou štíhlosťou a extrémnym vychudnutím. Pri súčasných stravovacích návykoch však herečka pôsobí dojmom, že stratila aj poslednú štipku súdnosti. Takmer nič neje a váži len niečo nad 40 kíl!

Vôbec o svoje zdravie nedbá! Večne uponáhľaná hollywoodska diva začína svojou útlou figúrou pripomínať už iba tieň. Stačí sa pozrieť na nedávne zábery z Vietnamu, kam zobrala na poznávací výlet svojho adoptívneho syna Paxa. V ľahkých ružových šatách na letisku síce rozdávala úsmevy, pohľad na jej vyziabnuté ruky však naháňal hrôzu. Angelina je už opäť len kosť a koža!

O tom, že herecká hviezda jedlu príliš veľkú pozornosť nevenuje, svedčí nielen nižšie priložené video, ale aj slová jej blízkych. Tí sa zdôverili magazínu Grazia, že Angelina pri výške 173 centimetrov váži sotva 44 kíl. Jej hmotnosť sa tak blíži ku kritickej hranici. Takýmto tempom jej oslabený organizmus čochvíľa skolabuje!

 Šesťsto kalórií denne! Taký je energetický príjem vyťaženej matky šiestich detí, ktorá si vraj na hlavné jedlá dňa občas ani nespomenie. „Angelina je známa tým, že svoj deň začína lyžicou kokosového oleja a hrsťou cereálií. Znepokojujúce je, že kvôli zaneprázdnenosti často zabúda jesť,“ cituje svoj zdroj spomínaný časopis. Na doplnenie energie si herečka údajne vystačí s troškou mandlí, prípadne gumených medvedíkov. A čo v prípade, že je naozaj hladná? Skočí si na proteínový šejk! Dokedy má v pláne svoje telo takto trápiť, je už naozaj na zamyslenie.

Podvýživa možno hrozí aj vám: A to ani nemusíte vyzerať ako trieska!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu