Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Jeff Conaway z Pomády bojuje o život: Je v kritickom stave!

Jeff Conaway Zobraziť galériu (2)
Jeff Conaway

BRATISLAVA - Americký herec Jeff Conaway (60) je v kritickom stave a čelí najťažšej fáze jeho liečby, informoval médiá jeho manažér Phil Brock. Herca previezli 11. mája do zdravotníckeho zariadenia Encino-Tarzana Regional Medical Center po tom, ako ho našli v bezvedomí.

Podľa Brocka sa predávkoval liekmi, pravdepodobne tabletkami proti bolesti. Conaway, ktorého lekári uviedli do umelého spánku, momentálne zápasí so zápalom pľúc a sepsou spôsobenou bakteriálnou infekciou. Brock dodal, že najbližších 48 hodín bude kľúčových.

V rámci reality šou Celebrity Rehab v roku 2008 Conaway hovoril o svojej závislosti od drog a alkoholu. Brock ho opísal ako "nežnú dušu", ktorej sa však nedarí zbaviť svojich démonov. V januári herca museli hospitalizovať po tom, ako vo svojom dome spadol zo schodov. Podľa médií vtedy utrpel krvácanie do mozgu, zlomeninu bedra a krku.

Jeff Conaway sa preslávil najmä vďaka stvárneniu Kenickieho vo filmovom muzikáli Pomáda (1978). Známy je napríklad aj z televíznych seriálov Taxi (1978 - 1983), za výkon v ktorom získal dve nominácie na Zlatý glóbus, a Babylon 5 (1994 - 1998).

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu