Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Schwarzenegger je na dne: Zaprel ho vlastný syn!

Arnold Schwarzenegger a syn Patrick Zobraziť galériu (10)
Arnold Schwarzenegger a syn Patrick

LOS ANGELES – Zrútil sa mu svet! Arnold Schwarzenegger (63) má problémov až nad hlavu – rozvod, utajovaný syn a upadajúca kariéra však nie sú jeho jediné ťažkosti. Jeho manželského syna Patricka (17) sa otcova zrada tak dotkla, že si zmenil vlastné priezvisko!

Už nie je Schwarzenegger! Zdá sa, že problémy Arnolda sa ani náhodou nechýlia ku koncu. Rieši rozvod, medializovanie svojho nemanželského syna a pre osobné problémy musel odložiť aj svoj návrat na strieborné plátno. K tomu všetkému sa pridala ešte jedna zdrvujúca vec. Arnoldovho syna Patricka sa otcova nevera s chyžnou Mildred Baena dotkla natoľko, že si na Twitteri zmenil svoje pôvodné priezvisko na to matkine – Shriver!

O niečo pokojnejšie zvláda celú situáciu Arnoldova dcéra Katherine (21). „Toto nie je jednoduché, ale oceňujem všetku vašu lásku a podporu, kým sa snažím posunúť vpred. Vždy budem svoju rodinu milovať !“ Snahu o pochopenie celej situácie vyjadruje aj ďalšie vyjadrenie na jej Twitter stránke: „Všetko má nejaký dôvod, len ešte neviem aký.“

Arnoldovi priatelia navyše tvrdia, že herec na tom nie je ideálne ani po zdravotnej stránke. „Je pod obrovským stresom,“ prezradil jeden z nich. Arnold v roku 1997 absolvoval operáciu srdca, svoju životosprávu však tejto situácii celkom neprispôsobil. „Arnoldovi priatelia ho prosíkali roky, aby prestal fajčiť, ale on to stále odmietal,“ vyjadril sa zdroj. Herec však neodmietal nielen cigary, ale ani mimomanželský sex a tak nečudo, že je dnes po uši v problémoch!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu