Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Schwarzenegger: Ďalšie komplikácie kvôli nevere!

Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Strpčený život! Hollywoodsky herec Arnold Schwarzenegger sa rozhodol pozastaviť všetky plánované herecké projekty. Dôvodom je jeho škandál ohľadom nemanželského syna, ktorého splodil pred 13 rokmi s Mildred Patriciou Baenou. Tá dvadsať rokov pracovala v jeho dome, pričom výpoveď dala až tento rok v januári.

"Pán Schwarzenegger sa v súčasnosti sústreďuje na osobné záležitosti a nechce sa viazať na žiadne termíny ohľadom nakrúcania vrátane snímok Cry Macho, Terminátora a ostatných projektov. V rokovaniach budeme pokračovať, keď sa tak rozhodne pán Schwarzenegger," uviedol hercov hovorca Patrick Knapp. Schwarzenegger mal taktiež narozprávať hlavnú postavu v pripravovanom animovanom seriáli The Governator.

Schwarzenegger sa k nemanželskému dieťaťu priznal len týždeň po tom, čo spolu so svojou manželkou Mariou Shriver oznámili rozchod po 25 rokoch manželstva. Tá si už najala rozvodovú právničku, aj keď sa zatiaľ údajne nerozhodla, či chce manželstvo s bývalým guvernérom Kalifornie ukončiť. "Arnolda celá táto situácia veľmi mrzí. Je pripravený spraviť čokoľvek, aby získal späť dôveru svojej rodiny," uviedol pre magazín People nemenovaný zdroj.

Arnold Schwarzenegger, ktorý sa v Hollywoode presadil ako hrdina akčných filmov a neskôr aj v komédiách, sa s televíznou žurnalistkou a členkou klanu Kennedyovcov oženil v roku 1986. Spolu majú štyri deti - 21-ročnú Katherine Eunice, 19-ročnú Christinu Mariu Aureliu, 17-ročného Patricka Arnolda a 13-ročného Christophera Sargenta.

Arnold Schwarzenegger v januári po ôsmich rokoch opustil úrad kalifornského guvernéra. Herca, ktorý sa narodil v Rakúsku, preslávili úlohy v snímkach ako Barbar Conan (1982), Terminátor (1984), Conan ničiteľ (1984), Komando (1985), Dvojičky (1988), Total Recall (1990), Policajt zo škôlky (1990), Terminátor 2: Deň zúčtovania (1991), Posledný akčný hrdina (1993), Junior (1994), Pravdivé lži (1994), Batman a Robin (1997) či Terminátor 3: Vzbura strojov (2003).

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu