Pondelok27. máj 2024, meniny má Iveta, zajtra Viliam

Večný playboy George Clooney: Aj po 50-ke srší šarmom!

Gerge Clooney Zobraziť galériu (7)
Gerge Clooney (Zdroj: YouTube)

LOS ANGELES – Zreje ako víno! Hoci mnoho jeho kolegov s pribúdajúcimi rokmi na atraktívnosti stráca, herec George Clooney (50) je stále pestovaným švihákom. Šediny a vrásky jeho zovňajšku totiž nijako neškodia, práve naopak – aj vďaka nim má čoraz väčšiu charizmu!

Nielen v Taliansku sú z neho dámy stále hotové! Aj keď George len nedávno oslávil už polstoročnicu, na nedostatok záujmu sa sťažovať rozhodne nemôže. Dôkazom je reklamný spot, ktorý už po tretíkrát natočil pre taliansku telekomunikačnú spoločnosť Fastweb. Pri džogingu v parku je s domácim prízvukom jednoducho neodolateľný!

Polminútová scéna začína tým, ako sa americký Casanova v tej najlepšej forme pridá k robustnejšiemu bežcovi. Počas konverzácie však jeho pohľad zamestná štíhla bežkyňa, za ktorou sa George ako pravý lovec bez zaváhania obzrie. Medzitým však jeho parťák narazí do lampy a stratí sa v kríkoch. V situácii ho zachráni, ako inak, mobilný telefón.

V skutočnom živote však hercovu pozornosť najčastejšie zamestnáva jeho talianska milenka Elisabetta Canalis. Pýtate sa, ako je možné, že skrotila nenapraviteľného sukničkára? Nielenže má telo bohyne sexepílu, no navyše ho netlačí do plodenia detí. „Moje materinské túžby dokonale napĺňajú moje psy,“ prezradila pred časom v rozhovore pre magazín Cosmopolitan. Zdá sa teda, že George a Elisabetta tvoria naozaj harmonický pár!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu