Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Rytmus, takto ťa teda nepoznáme!

Nový Rytmus: Silné gestá, ale bez vulgarizmov. Zobraziť galériu (6)
Nový Rytmus: Silné gestá, ale bez vulgarizmov.

BRATISLAVA - Mládeži prístupné! Patrik Rytmus Vrbovský (35) je známy tým, že si pri svojich vyjadreniach rozhodne nedáva servítku pred ústa. Napriek tomu sa v jeho tvorbe nájdu aj skladby bez ostrých slov. K jednej takej najnovšie nakrútil aj videoklip. V piesni s názvom Deti stratenej generácie prenechal raper jediný vulgarizmus svojmu kolegovi Egovi (28).

Trochu iný! Rytmus vo svojej tvorbe často rieši veci, ktoré sa mu nepáčia a vyslovuje pomerne kontroverzné názory. Názov skladby, ku ktorej najnovšie nakrútil videoklip, tiež na prvý pohľad pôsobí skôr negatívnym dojmom. Deti stratenej generácie však prekvapujú.

Patrik Vrbovský tentoraz nikoho nezatracuje, skôr povzbudzuje. „Aj keď sme deti stratenej generácie, všetko silné, čo sme zažili, nás nezabije. Na každú slzu je tu dvakrát toľko smiechu a dvakrát toľko dobrých činov od každého hriechu,” znie v piesni.

Pozitívne myšlienky umocňuje aj to, že z raperových úst prekvapujúco nepočuť žiaden vulgarizmus. Po Zlatokopkách či skladbe Jebe je to naozaj dosť šokujúce. „To som rád, že ste si to po 10 rokoch a minimálne 50 skladbách, kde nehreším, všimli aj vy,” povedal nám Rytmus svojím typickým spôsobom. Jediné nepekné slovíčko tentoraz vykĺzlo len Egovi - Michalovi Strakovi. Pozrite si klip a vyjadrite svoj názor naň v ankete.

Text piesne Deti stratenej generácie

VIDEO: Rytmusov najnovší klip k piesni Deti stratenej generácie

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu