Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

EXKLUZÍVNE: Slovenská kráska chystá SVADBU... Musia to stihnúť za KRÁTKY ČAS!

BRATISLAVA - Je to už tri a pol roka, odkedy svetoznáma modelka Soňa Štefková, zavesila svoj džob na klinec a hoci sa stále prezentuje na móle, prioritou je jej osobný život. Nuž a tomu sa venuje naozaj naplno. Krásna brunetka totiž chystá svadbu!

Pôvabná Sonička sa chystá povedať svoje "áno" sympatickému Erikovi, s ktorým tvorí pár už takmer štyri roky. Z ich vzájomnej náklonnosti a lásky vznikla aj dcérka Lily, ktorá počas tohtoročnej zimy oslávi svoje tretie narodeniny. 

Soňa Štefková svadba (Zdroj: Vlado Anjel)

Počas predminulého roka sa Soňa pochválila, že otec ich krásneho dievčatka ju požiadal o ruku. „V skutočnosti som mala 10 kg navyše, vlasy neumyté dlhšie ako by sa na dámu patrilo (na čerstvú mamu asi ok), mejkap som videla naposledy niekedy v tehotenstve a manikúru tak pred rokom či voľakedy dávno, keď ešte boli voľnejšie opatrenia," povedala modelka ešte v januári 2022, keď sme sa pýtali, ako prebiehali ich zásnuby v Horskom parku. 

Galéria: Sonička Štefková

Už v tom čase mala Soňa nejaké tie predstavy ohľadom svadby, no a dnes už je zrejmé, že k nej skutočne príde. A stane sa tak už onedlho. Krásna brunetka v rozhovore pre Topky.sk prezradila, že vydávať sa bude už toto leto. 

My sme Soničku stretli počas otvorenie nového Šmolkového zábavného parku, kam prišla v spoločnosti svojho partnera a takisto ich dcérky Lily. Počas rozhovoru nám sama prezradila, že v lete ju čaká svadba s mužom jej života a... Viac už sa dozviete v našom rozhovore!

Soňa Štefková svadba (Zdroj: Vlado Anjel)

Viac o téme: SvadbaSoňa Štefková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu