Štvrtok24. október 2024, meniny má Kvetoslava, zajtra Aurel

Žena Michala Kovačiča po OZNÁMENÍ tehotenstva: Prvý záber na vypuklé bruško!

Zuzana Kovačič Hanzelová a Michal Kovačič
Zuzana Kovačič Hanzelová a Michal Kovačič (Zdroj: Instagram Z.K.H.)

BRATISLAVA - Včera ráno moderátor Michal Kovačič s manželkou oznámili, že čakajú bábätko. Zuzana sa na Instagrame v poslednom období ani veľmi neukazovala, a tak nikomu nenapadlo, že by mohla byť tehotná. Po dlhšom čase však zverejnila video, na ktorom už je jasne vidieť jej vypuklé tehotenské bruško.

Galéria: Zuzana a Michal Kovačičovci

Z moderátora Michala Kovačiča a jeho manželky Zuzany Kovačič Hanzelovej sa čoskoro stanú rodičia. Radostnú novinku oznámili prostredníctvom siete Instagram. Pod príspevkom sa nahrnulo množstvo gratulácii od známych tvárí.

„Aj v náročných časoch sa dejú pekné veci. Očakávame príchod nového člena našej rodiny! Či bude raz novinár alebo novinárka, to ešte uvidíme. Ďakujeme za vašu podporu v posledných týždňoch, veľmi si ju vážime a čaká nás dobrodružná jazda na všetkých frontoch. Na bábätko sa ale zo všetkého tešíme najviac," napísala Zuzana.

V posledných týždňoch síce bola na sociálnej sieti aktívna, ale veľmi sa neukazovala. Urobila tak až po oznámení veľkej novinky. S fanúšikmi sa podelila o video z fitness centra, na ktorom cvičí. „Nebojte sa, aj cvičíme,“ znel popis. No a video zachytávalo už aj Zuzanino vypuklé tehotenské bruško. Snímku nájdete v galérii.

Viac o téme: TehotenstvoMichal KovačičZuzana Kovačič Hanzelová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu