Sobota27. júl 2024, meniny má Božena, zajtra Krištof

Nevlastnú vnučku Mekyho Žbirku našli DOKALIČENÚ: PRVÉ SLOVÁ vdovy Katky... Takto zareagovala!

Katka Žbirková a Meky Žbirka Zobraziť galériu (2)
Katka Žbirková a Meky Žbirka (Zdroj: profimedia.sk)

PRAHA - Médiami obletela správa o tom, že nevlastnú vnučku (32) Mekyho Žbirku (†69) našli ležať v podjazde celú dokaličenú a od krvi. Na prípad zareagovala aj vdova Katka (57).

Skoro dostala infarkt... Keď si Katarína Žbirková prečítala prvotné informácie o nešťastí Mekyho vnučky, myslela si, že ide o veľmi blízku osobu. Ich vzťahy v rodine sú však veľmi zamotané, a tak zostala na pár sekúnd v šoku. O prípade Dominiky V. sme vás už na Topkách informovali. Viac sa dočítate TU.

Galéria: Meky Žbirka

O mladej žene spevákova žena vie, ale nie sú v žiadnom kontakte. „Dominiky je mi samozrejme veľmi ľúto a prajem jej skoré uzdravenie. Vôbec sa ale nepoznáme a videli sme sa iba raz,“ povedala Katarína pre blesk.cz. Stretli sa pred 25 rokmi na svatbe Mekyho dcéry Denisy. „Keď sa vtedy vydávala, jej nastávajúci bol rozvedený a Dominika je jeho dcérou z predchádzajúceho manželstva. Asi by som ju úplne nenazývala nevlastnou vnučkou Mekyho, to tak naozaj nie je,“ dodala Katarína, že naozaj nemá tušenie, čo sa v osudný deň stalo. Prípad je v štádiu vyšetrovania.

Nevlastnú vnučku Mekyho Žbirku
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TASR/Pavel Neubauer, FB)

Viac o téme: Meky ŽbirkaKatka Žbirková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu