Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Nevlastná vnučka Mekyho Žbirku bojuje o život! Dominiku našli dokaličenú a krvavú v podjazde

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TASR/Pavel Neubauer, FB)

BRATISLAVA - Dominiku našla polícia dokaličenú a krvavú ležať v podjazde. Rodina je zúfalá. Nevie, čo sa ich milovanej príbuznej stalo. Má ísť o nevlastnú vnučku známeho speváka Mekyho Žbirku.

Dominika sa 1. mája vybrala na oslavu svojho kamaráta, kde ju odviezol jej manžel. Ani vo sne by ho nenapadlo, že o pár dní ju nájde dokaličenú a zakrvavenú na ceste v podjazde v Novom Meste nad Váhom bez dokladov, kabelky a aj bez mobilu.

archívne video

Nález tela na chodníku v Bratislave (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Podľa portálu Pluska je Dominika v súčasnosti vo veľmi vážnom stave a bojuje o život. Prvotné operácie absolvovala v trenčianskej nemocnici, odkiaľ ju previezli do Bratislavy, kde absolvovala tretiu operáciu mozgu. Jej stav sa však podľa sestry Sarah nezlepšuje a majú rátať s horšou verziou.

V súčasnosti je v stabilizovanom stave, avšak nemôžu ju prebrať. Dominika má ťažký opuch mozgu, odtrhnutú slezinu, prepichnuté pľúca, zlomenú kľúčnu kosť i stavce v chrbtici a doráňané všetky rebrá.

Nevlastná Mekyho vnučka

Dominika má byť podľa portálu Pluska nevlastnou vnučkou Mekyho Žbirku (†69). Otec Dominiky a jej sestry Sarah sa totiž oženil so spevákovou dcérou Denisou, s ktorou majú spoločnú dcérku Zaru. "Áno, sme nevlastné vnučky speváka, naša nevlastná mama je Mekyho dcéra," potvrdila Sarah.

Nevlastná vnučka Mekyho Žbirku
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: RTVS)

O bolesti, akú prežíva, sa podelila aj samotná dcéra známeho speváka Mekyho Žbirku na sociálnej sieti. "... Zomiera mi nevlastná dcéra... Už nepocítim žiadny náznak radosti? Nezažili sme si toho s Petrom už dosť? Prosím, už stačí, prosím, prosím," poznamenala.

Záhada zmiznutia

Dominika sa z oslavy spolu so svojim kamarátom vybrala vrátiť fľaše do fľaškomatu, kde sa mu v supermarkete stratila. Neskôr ju podľa jej sestry Sarah zazreli na vlakovej stanici aj pri firme podjazdu. Čo presne sa jej však stalo nikto nevie. Dominikin mobil sa však mal používať aj v čase, keď úbohé dievča ležalo v nemocnici v kóme. Rodina je podľa Sarah presvedčená, že ich milovanej Dominike niekto ublížil.

Prípadom sa intenzívne zaoberá aj polícia. "Polícia v Novom Meste nad Váhom začala trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví. Vzhľadom na prebiehajúce vyšetrovanie zatiaľ nebudeme poskytovať ďalšie informácie," povedala trenčianska policajná hovorkyňa Katarína Kuzmová.

Viac o téme: PodjazdDominikaMeky Žbirka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu