Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Ladižinský stavia dom na Bali, útek zo Slovenska: NÁKLAD, z ktorého sa politikom postavia vlasy DUPKOM!

Ivo Ladižinský
Ivo Ladižinský (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Komik Ivo Ladižinský si chce splniť sen odsťahovať sa a žiť na Bali. Kúpil si tam pozemok a tento rok tam plánuje postaviť dom. Už má totiž plné zuby atmosféry, aká panuje na Slovensku.

„Keď sa mi podaria ďalšie kroky môjho sna, ktorý začal minulý rok, tak tam chcem zostať, netúžim sem chodiť domov, rád by som tam zostal 5-8-10 rokov, ale nechcem plánovať, lebo žijeme dobu, v ktorej nemá význam plánovať a plán´vanie tak, ako sme boli zvyknutí prináša len sklamanie v dnešnej dobe“, zhodnotil Ivo, ktorý sa skôr snaží rýchlo prispôsobiť tomu, čo sa deje. Na Bali sa mu páči nielen prostredie, more, ale hlavne šťastní ľudia. Nepoznajú totiž mená politikov a absolútnou prioritou je pre nich rodina.


"Aj tu si myslím, že ten priestor tým politikom, čo je živá žumpa a kolotoče, dačo medzi kolotočmi a stand-upom veľmi zlým, a to sú tí, čo majú manažovať za naše peniaze náš štát, tak dostávajú hrozne veľa priestoru a nevenujú sa tej práci, ktorej by sa mali a ja som zástanca vety, že by sme sa nemali my starať o politikov, ale politici o nás, a u nás to tak nie je a trochu ma to znervózňuje“, hovorí komik, ktorého zaťažujú sústavné negatívne správy, z čoho je aj veľa ďalších ľudí frustrovaných. Ak si však myslíte, že o pár rokov dôchodca Ivo bude na Bali boháč, nie je to vraj celkom tak: „Tam to nebude také zlé a tu budem – chudák... nechcem použiť to slovo, lebo nechcem uraziť veľké množstvo slovenských dôchodcov…“, valí komik ďalšiu vlnu kritiky na našich vládnych činiteľov.

Ladižinský stavia dom na Bali, útek zo Slovenska: NÁKLAD, z ktorého sa politikom postavia vlasy DUPKOM ! (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

 

Viac o téme: DomBaliIvo Ladižinský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu