Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

SMUTNÁ SPRÁVA: Zomrel herec Josef Laufer (†84)... 4 roky bol v umelom spánku!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Archiv TV Barrandov)

PRAHA - Česko sa zahalilo do smútku. Po 4 rokoch v umelom spánku prehral svoj boj o život legendárny český herec Josef Laufer (†84). Navždy odišiel v sobotu 20. apríla!

Galéria: Josef Laufer

Ako informuje Blesk.cz, kolegovia, ktorí sa počas jeho dlhej kariéry s ním profesionálne a kamarátsky stretávali, obdržali v sobotu 20. apríla smutnú správu. „Tato odišiel,“ rozposlala správu jeho jediná dcéra Ester. To napokon potvrdil aj riaditeľ Divadla Broadway Oldřich Lichtenberg. „Podľa Ester Pepa zomrel na zástavu srdca,“ povedal spomínanému portálu. 

Josef Laufer bol dlhé 4 roky v umelom spánku. V roku 2020 podstúpil plánovanú operáciu srdcovej chlopne v pražskej Nemocnici na Homolce. Tá však nevyšla podľa predstáv - namiesto vyriešenia jeho zdravotných problémov, došlo k zástave srdca a hoci sa ho lekárom podarilo opäť naštartovať, začali mu zlyhávať iné orgány.

Speváka preto uviedli do umelého spánku. Po štyroch mesaicoch sa síce čiastočne prebral, no na nič a nikoho nereagoval, nekomunikoval, ani sa nehýbal. V čase, keď bol v kóme, zomrela jeho milovaná žena Irena Greifová a hoci sa túto smutnú správu nikdy ako živý nedozvedel, dnes sú už spolu "hore". Česť jeho pamiatke!

SMUTNÁ SPRÁVA: Zomrel herec
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Miloš Schmiedberger)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu