Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Samo Tomeček hľadá ženu vo fitku, v posilke si ide oči vyočiť: Jednej sa prihovoril a ostal v ŠOKU

Samo Tomeček pravidelne cvičí s trénerom
Samo Tomeček pravidelne cvičí s trénerom (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Stará sa o seba viac ako predtým. Samo Tomeček po rozvode nezúfa a užíva si život. Nielen hudobný, ale aj súkromný.

Nie je to tak dávno, čo dal Samo Tomeček definitívnu bodku za svojím vzťahom a s manželkou Sophiou sa rozviedol. Viac času teda venuje nielen svojej práci a hudbe, ale najmä sám sebe. Nielenže viac dovolenkuje s rodinou či kamarátmi, ale od leta minulého roka aj viac cvičí. Upraviť si tak chce nielen svoju váhu, pričom sa mu podarilo schudnúť už 10 kíl, ale podstupuje aj fyzioterapie a cvičením si chce napraviť aj chrbticu a boľavé kríže. Cvičiť zvykne pod dohľadom kouča Richarda, žiadnu inú podporu nepotrebuje. Bonusom by však bolo, keby jeho budúca priateľka tiež holdovala cvičeniu: „Jednoznačne, to si trafila klinček po hlavičke, je to fajn, aj keď tu vidím krásne devy, ktoré sem chodia a cvičia v legínach, tak je to radosť, tá podpora toho cvičenia…“, usmieva sa spevák, ktorému sa páči, ak sa ženy o seba starajú.


Je teda jasné, že do fitka Samo nechodí len kvôli cvičeniu: „Tak jasné, že človek má aj oči…“, smeje sa a hovorí o vizuálnej rozkoši. Ako je to teda? Našiel už svoju priateľku a je aktuálne zadaný? Lebo všeličo sa pošuškávalo… Samo otvorene povedal pravdu. Takto to je s jeho milostným životom!

Samo Tomeček hľadá ženu vo fitku, v posilke si ide oči vyočiť: Jednej sa prihovoril a ostal v ŠOKU (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

Viac o téme: CvičenieSamo Tomeček
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu