Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

7. kolo Let’s Dance: Loj v totálnom ŠOKU, Adelin TRAPAS a… Tento pár VYPADOL!

Ďalším pomiešaným párom večera boli Juraj Loj a Natália Glosíková, ktorá sa vyjadrila, že hoci Janka Tribulu miluje, veľmi sa teší, že si konečne poriadne zatancuje. Rovnako nadšený bol aj herec. Pár si spolu "strihol" živelnú cha-chu a bolo zjavné, že im to spolu klape. „Ja som zmätená. Ja som sa párkrát aj prekrížikovala trošku... Myslím, že keď sa vrátiš k Jankovi, Natálka, musíš mu povedať, že to nie je tak, ako to vyzerá. Akože malo to taký sexepíl, ako dnes nič. Číslo to bolo úžasné... A cha-cha tam bola tiež," povedala Adela, no a to, že sa mu toto číslo páčilo, priznal aj Ján Ďurovčík. Natáliu a Juraja porota ohodnotila na 35 bodov. 

7. kolo Let’s Dance:
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: TV Markíza)

Tretím zmixovaným párom sa stali Ján Tribula a Natália Horváthová. Redaktor bol v slušnom šoku. Jeho náhradná partnerka ho totiž neustále chválila a bola nesmierne milá. Dvojica sa pred porotu postavila s energickým quickstepom. A dokonca si vyslúžili aj nadšený standing ovation! „Boli quicky, boli stepy. Veľkolepá práca tuto slečny Natálie," vytešovala sa Zuzana Fialová.  „Janíčko, tiež som nadšená. Strašne veľa krokov a veľa dobrých krokov... Naozaj, číra radosť," zhodnotila aj Tatiana Drexler a Adela Vinczeová vyhlásila, že toto bol jeho doteraz najlepší tanec. Miláčik tanečnej šou od poroty dostal 28 bodov. 

Predposledné číslo večera - jive - bolo v rukách Petry Dubayovej a Viléma Šíra. „Toto bola ako keby muzikálovka a ty si bola ako keby vo svojom živle a ja som to z teba veľmi cítil," vyjadril sa Ján Ďurovčík a Adela súhlasila.  „Toto bolo veľkolepé muzikálové číslo a ty si bola hviezdou toho čísla," okomentovala herečku, ktorá si už v nejednom muzikáli zahrala. Petra a Vilda získali 31 bodov.

Viac o téme: Let's DanceTanec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu