Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

POHOTOVOSŤ u Ďurovčíka: Obrovské bolesti... Museli ho previezť do NEMOCNICE!

Ján Ďurovčík Zobraziť galériu (2)
Ján Ďurovčík (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - U vychyteného slovenského režiséra a choregrafa Jána Ďurovčíka (52) musela v noci z pondelka na utorok zasahovať pohotovosť. Premohla ho totiž obrovská bolesť, kvôli ktorej nedokázal dýchať. Záchranári ho okamžite brali do nemocnice!

Ako informuje denník Nový čas, umelca si v bratislavskej nemocnici na Kramároch všimol čitateľ. Ďurovčík následne priznal, že v noci z pondelka na utorok mal obrovské bolesti, ktoré ho tam priviedli. „Mal som strašné žalúdočné kŕče. Nemohol som dýchať,“ prekvapil svojimi slovami choreograf. Zdravotné problémy sa večer vyeskalovali natoľko, že si musel zavolať záchranku. 

Najprv sa tomu však vyhýbal. „Keď som sa asi po trištvrte hodine zvíjal na zemi, bol som spotený, triaslo ma, zavolal som si sanitku. Inak by som ju nevolal. Nedalo sa inak,“ priznal Ďurovčík. Zdravotníci ho okamžite previezli do nemocnice, kde podstúpil sériu vyšetrení. „Urobili mi sono. Pravdepodobne som niečo zlé zjedol. A najskôr to súviselo s vyšetrením, keďže som bol ráno na gastroskopii. Keďže som vedel, že nemám klasicky jesť, tak som mal tekutú stravu a neviem, či som nezjedol jogurt po záruke,“ dodal kat zo šou Let's Dance.

V nemocnici napokon strávil len zopár hodín a aktuálne mu je vraj už lepšie. Jeho nedeľná účasť v Let's Dance tak ohrozená nie je. Prajeme skoré zotavenie!

Porotca Ján Ďurovčík
Zobraziť galériu (2)
Porotca Ján Ďurovčík  (Zdroj: Tv Markíza)

Viac o téme: Ján Ďurovčík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu