Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Rozboril v slzách: Pri TRAGICKEJ nehode ZOMRELA hrdinka Siedmeho neba… HAVÁRIU prežilo len jej dieťa!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Koláž)

SENICA - Uplynulý utorok Slovensko zasiahla mimoriadne smutná správa. Počas dopravnej nehody v okrese Senica zomrela 30-ročná žena, ktorá vo vozidle sedela so svojím 10-mesačným dieťaťom. Aktuálne vyšlo najavo, že zosnulá mladá mamička bola súčasťou jednej z minulý epizód relácie V siedmom nebi...

„Dopravní policajti zo Senice vyšetrujú dnešnú dopravnú nehodu, pri ktorej vyhasol život 30 ročnej vodičky osobného auta. Podľa prvotných informácií mala žena smerovať od obce Popudinské Močidľany na obec Radošovce. Pri prejazde tiahlej pravotočivej zákruty mala z doposiaľ nezistených príčin prejsť do protismeru. Vodič nákladného auta, ktoré išlo v tom čase oproti, sa mal snažiť autu vyhnúť, no zrážke už zabrániť nedokázal. Mladá vodička utrpela vážne zranenia, ktorým žiaľ na mieste podľahla. Jej 10 mesačné dieťa, ktoré viezla riadne pripútané v detskej autosedačke, si prevzali do starostlivosti privolaní záchranári a previezli ho na vyšetrenia do nemocnice," informovala na sociálnej sieti Facebook polícia z trnavského kraja. 

Onedlho sa ukázalo, že zosnulou matkou malého dieťaťa je žena, ktorá sa objavila v relácii V siedmom nebi. Oznámil to sám moderátor - Vilo Rozboril. Mladej žene, ktorá pri nehode zomrela, venoval príspevok, prostredníctvom ktorého vyjadril svoju obrovskú ľútosť. „Pred 6 rokmi, v apríli 2018 bola jednou z hrdiniek Siedmeho neba Helenka. Mala chúďa 18-ky dioptrie, prakticky nevidela. Vybavili sme jej nákladný chirurgický zákrok, vďaka ktorému sa jej vrátil zrak, čo Helenku doslova vrátilo do života. Pred 10 mesiacmi sa jej narodila dcéra Jasmínka, vytúžené dieťatko," zaspomínal si v úvode svojho statusu a potom pokračoval.

„Včera sa pri Skalici stala tragická dopravná nehoda, stret osobného auta s kamiónom. V aute bola práve Helenka aj so svojou dcérkou. Helenka nehodu neprežila, bola na mieste mŕtva. Malá Jasmínka prežila a je v starostlivosti lekárov. Hrozná tragédia. V sekunde vyhasol mladý život a dieťa prišlo o maminku," napísal zarmútený moderátor, ktorý dodal, že zosnulá Helenka je stále v jeho mysli. 

Galéria: Moderátor Vilo Rozboril

„Spomínam na Teba a na Tvoj krásny “záhorácky” humor. Nikdy nezabudnem na okamih, keď si sa po operácii pozrela do zrkadla a začala si sa na celé hrdlo smiať so slovami: Ja sa konečne vidííím… Odpočívaj v pokoji, Helenka. Rodine vyjadrujeme hlbokú úprimnú sústrasť. Vy, ktorí si ju z relácie pamätáte, venujte Helenke tichú spomienku," napísal v závere príspevku zdrvený moderátor, ktorý na jednu zo svojich "hrdiniek" nikdy nezabudne. 

Viac o téme: Vilo Rozboril
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu