Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Narodeniny slovenského speváka: Zorganizoval si POHREB...Pred očami hostí vyliezol z TRUHLY!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram David Key)

BRATISLAVA - Biela sobota sa v Bratislave niesla v netradičnom duchu. Teda, aspoň čo sa týka jedného zo známych večerných klubov. Práve tam si totiž svoju narodeninovú oslavu zorganizoval spevák David Key. A postaral sa o veľké prekvapenie - úvod jeho šou sa totiž niesol v znamení pohrebu a zmŕtvychvstania!

Na oslave speváka sa objavilo množstvo známych hostí - okrej jeho blízkych prišli aj tváre zo slovenských reality šou Farma či Love Island, no nechýbala ani 87-ročná Maja Velšicová. Väčšina prítomných sa na miesto doviezla "párty busom", ktorý ich vyzbieral zo všetkých kútov hlavného mesta, no a potom sa nestačili diviť. Hneď v úvode totiž David vyliezol z rakvy, v ktorej začal spievať. Nás teda zaujímalo, prečo pre svoju oslavu zvolil takúto - jemne povedané - netradičnú tematiku. 

David Key oslava (Zdroj: Instagram D.K.)

„Keďže môj život - či už súkromný alebo kariérny - bol doteraz síce úspešný, ale plný káuz a škandálov, rozhodol som sa, že zorganizujem pohreb a následné  znovuzrodenie," vysvetlil pre Topky.sk David, ktorý chce takto symbolicky ukončiť svoje škandalózne obdobie a začať odznova  28-ročný spevák svojim hosťom sľuboval šou, aká tu ešte nebola. Nuž a treba uznať, že zrejme nik ešte nevidel čosi podobné.

Galéria: David Key

A aké boli jeho pocity, keď sa nechal zavrieť do rakvy? Umelec priznal, že si to vyžadovalo nácvik. „Najprv som mal strach si ľahnúť do truhly ale psychicky som sa nato pripravoval," povedal nám David, ktorý to napokon zvládol, hoci mal stres ako z jeho "pobytu" v truhle, tak aj z toho, aby oslava dopadla čo najlepšie. I napriek morbídnemu začiatku sa Davidovi priatelia skvele zabavili, viac už však uvidíte vo videu vyššie, kde si môžete pozrieť aj to, ako vyzeral jeho spevácky nástup z útrob rakvy! 

Narodeniny slovenského speváka: Zorganizoval
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram David Key)

Viac o téme: David Key
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu