Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Markíza ho odstavila kvôli GAY PORNU: Veľký NÁVRAT herca po 11 rokoch... Hviezdi v Dunaji!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Dej markizáckeho seriálu Dunaj v týchto dňoch zamotala nová postava. Je ňou vojak Juraj, na ktorého oddane vyčkávala zlatníčka Gréta. Ako sa ukázalo, ide o herca Jakuba Lorencoviča (34), ktorý pred 11 rokmi hviezdil v Búrlivom víne. No postaral sa vtedy o poriadny škandál. Kvôli gay pornu ho Markíza zo seriálu vyhodila!

Jakub Lorencovič sa do povedomia verejnosti dostal vďaka markizáckemu seriálu Búrlivé víno. No tak, ako rýchlo jeho hviezda zažiarila, tak v roku 2013 aj zhasla. Verejnosť totiž obletela informácia, že mladík nafotil sériu erotických fotiek a účinkoval v gayporne. Markíza ho preto zo svojho počinu vyškrtla a prišiel aj o titul Muž roka, ktorý získal v roku 2011.

Jakub Lorencovič pred rokom vydal pieseň, v ktorej spieva o zneužívaní detí v cirkvi.
Zobraziť galériu (4)
Jakub Lorencovič pred rokom vydal pieseň, v ktorej spieva o zneužívaní detí v cirkvi.  (Zdroj: Youtube)

Organizátor súťaže sa dokonca po tomto incidente rozhodol s celým projektom skoncovať. „Som celou situáciou znechutený. Ďalší ročník slovenskej časti Muža roka tak už nebudem organizovať,“ vyjadril sa vtedy David Novotný. Odvtedy uplynulo 11 rokov a Lorencovič dostal na Markíze druhú šancu. Vstúpil do deja obľúbeného seriálu Dunaj ako nová postava. 

Herec v počine stvárňuje vojaka Juraja, na ktorého zlatníčka Gréta Kopecká (Chiara Mederová) oddane čakala. Zatiaľ čo o ňu bojoval zamilovaný čašník Jakub (Matúš Kvietik), jej srdce patrilo práve jemu. A hoci ho videla len raz, išlo o lásku na prvý pohľad. Dvojica sa na druhý deň mala stretnúť v reštaurácii v Dunaji, preto ho Gréta na tomto mieste každý deň čakala. Spoznali ste ho?

Markíza ho odstavila kvôli
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Tv Markíza)

Viac o téme: DunajJakub Lorencovič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu