Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ladižinský si znovu DOPLNIL tetovanie: Všetci na jeho ruke vidia tvár, ale všimli ste si aj tento DETAIL?

Ivo Ladižinský si doplnil tetovanie
Ivo Ladižinský si doplnil tetovanie (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Ivo Ladižinský je kráľom zábavy a vtipu. Známy je najmä vďaka šou Temné kecy, kde používa drsný humor a neberie sa príliš vážne. Slobodný je aj vo vlastnom živote.

Ivo Ladižinský žije život s nadhľadom a humor je preňho prejavom slobody. Vyštudovaný tanečník a choreograf, ktorý v minulosti roky pracoval s modelkami a spoluorganizoval súťaže Miss, sa stal lídrom stand-upovej scény vďaka tomu, že v humore nemá hranice. Rozpráva, "ako mu zobák narástol" a žije tak, aby sa cítil slobodne. Aj preto si neváhal k 60-ke darovať tetovanie: "Chcel som prekryť staré tetovanie... dal som si ukľudujúce motívy a farebné som to chcel, tak ani nie je vidieť, že tam bola hrôza", vysvetľuje Ivo. Prvú tetovačku si dal urobiť asi v roku 1992, lebo to bolo moderné. Postupne pridával ďalšie a menil nielen ich farbu: "Na konci to bola veľmi nevkusná rozmazaná tetovačka na stareckej rúčke, tak som sa rozhodol, že to dám preč". 

Ladižinský si znovu DOPLNIL tetovanie: Pribudlo čosi veľmi dôležité! A toto chce k narodeninám (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

K tetovaniu, ktoré si doprial k 60-ke, teraz pridal malú drobnosť - dal si dotetovať niekoľko dôležitých písmen. O čo ide, a čo si komik dopraje k tohtoročným narodeninám, ktoré má 28. apríla, sa dozviete vo videu a z fotiek vo fotogalérii. A nájdete tam aj fotku s detailom jednej rekvizity, ktorá sa dostala do tetovacieho obrázka a úzko súvisí s jeho profesiou.

Galéria: Ivo Ladižinský si doprial k narodeninám tetovanie

 

Viac o téme: TetovanieIvo LadižinskýNarodeniny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu