Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Dnes má narodeniny Adamcov syn, on mu pokazil prekvapenie: DARČEK, aký nemôže dostať HOCIKTO!

(Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Lukáš Adamec je otcom dvoch detí, so súčasnou manželkou vyženil ešte syna. Pribudne aj ďalší súrodenec?

Lukáš Adamec takpovediac zhrešil, keď sa rozhodol rozviesť s manželkou a opustiť rodinu s dvoma deťmi. Medzitým sa znovu oženil a jeho manželka má tiež jedného syna: „S mojimi deťmi sa stretávam podľa situácie, koľko mám roboty, či majú program s ich mamou. Samozrejme, musíme to kombinovať aj s tým, ako máme nevlastného syna, moja manželka, malého, ale teraz sa nám všetkým podarilo byť spolu a nahrať pesničku…“, pochvaľuje si Lukáš, ktorý spolu s členmi rodiny pripravil synovi k narodeninám netradičný darček.

Deti sa vraj vzájomne majú radi a nie je vylúčené, že do rodiny pribudne aj ďalší súrodenec: „Sme radi, že vieme dať toľko času, koľko dávame, týmto trom deťom. Deti potrebujú veľa pozornosti…“, uvedomuje si spevák, ktorého delí od vlastných detí vyše 220 kilometrov. Žijú totiž v Košiciach, kým on s manželkou zakotvili v Banskej Bystrici. Aj napriek vzdialenosti sa snažia brať ich na výlety a využiť spoločný čas naplno. Čo všetko ešte zo súkromia prezradil Lukáš, sa dozviete vo videu.

Dnes má narodeniny Adamcov syn, spevák pokazil prekvapenie: Takýto DARČEK nemôže dostať HOCIKTO! (Zdroj: NL/Vlado Anjel)

Viac o téme: Lukáš AdamecDetiRodina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu