Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

TOPky z Českého leva: Schudnutá Farna so sexi rozparkom, komik ako SULTÁN, aj presvitajúce BRADAVKY!

Český lev Zobraziť galériu (4)
Český lev (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - V sobotu večer sa v pražskom Rudolfíne odovzdávali ceny Český lev. A zaujímavé to bolo aj mimo hlavného programu. Pozornosť upútala Ewa Farna, ktorá v šatách so sexi rozparkom predviedla svoju štíhlu postavu, komik Kazma prišiel ako sultán a boli aj presvitajúce bradavky!

V sobotu večer sa v pražskom Rudolfíne konal 31. ročník cien Českej filmovej a televíznej akadémie Český lev 2024. Pozvaní boli všetci, čo v umeleckom svete niečo znamenajú. Chýbať preto nemohla ani Ewa Farna, ktorá v spoločnosti predviedla svoju štíhlu postavu vo fialových šatách. Tie mali aj sexi detail, ktorým speváčka pútala pozornosť - hriešne vysoký rozparok.

Ewa Farna
Zobraziť galériu (4)
Ewa Farna  (Zdroj: Profimedia)

Pozornosť prítomných chcel zjavne upútať aj kontroverzný český komik Kamil Bartošek, známy pod umeleckým menom Kazma Kazmitch. Do spoločnosti totiž dorazil v skutočne nevšednom outfite. Zatiaľ čo väčšina prítomných pánov stavila na klasiku v podobe smokingu, on na Českého leva prišiel v bordovom saténovom komplete, ktorý doplnil vyzdobeným turbanom. Doslova vyzeral ako sultán.

Kamil Bartošek alias Kazma Kazmitch
Zobraziť galériu (4)
Kamil Bartošek alias Kazma Kazmitch  (Zdroj: Profimedia/ CNC / David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek, Martin Hykl)

Za zmienku stojí aj herečka Marika Šoposká, ktorá sa v spoločnosti objavila v krásnej zelenej róbe. Na prvý pohľad "nenápadné" šaty bez akéhokoľvek rozparku či výstrihu však boli oveľa viac sexi, ako akékoľvek iné... Herečka si totiž pod ne nedala spodnú bielizeň. Fotografom sa tak naskytol pohľad na jej presvitajúce bradavky!

Marika Šoposká
Zobraziť galériu (4)
Marika Šoposká  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Český levEwa FarnaMarika ŠoposkáKazma Kazmitch
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu