Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Český lev 2024: Vražedný výstrih hviezdy Markízy, herečka s perlami cez prsia a… Slovenka v paplóne!

Český lev 2024 Zobraziť galériu (4)
Český lev 2024 (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - U našich západných susedov sa v sobotu večer odovzdávali ceny Českej filmovej a televíznej akadémie Český lev. Galavečer sa konal v pražskom Rudolfíne a pozvaní boli všetci čo v umeleckom svete niečo znamenajú. A rozhodne sa bolo na čo pozerať - herečka Klára Issová (44) predviedla vražedne hlboký výstrih, Agáta Kryštůfková (30) si prekrývala prsia iba perlami a... Slovenská hviezda Natália Germani (31) vyniesla šaty, ktoré pôsobili ako paplón!

Český lev už pozná svojich víťazov. V Pražskom Rudolfíne sa v sobotu večer odovzdávali ceny Českej filmovej a televíznej akadémie. Galavečer je okrem oceňovania filmového priemyslu aj prehliadkou krásnych rób. A inak tomu nebolo ani včera. 

Najviac pozornosti na seba upriamovala bez pochýb herečka Klára Issová, ktorú slovenskí diváci aktuálne vnímajú vďaka seriálu televízie Markíza s názvom Zrada. Zmyselná brunetka predviedla svoje krivky v róbe, ktorá nechala vyniknúť jej výstavnému dekoltu. Róba mala totiž výstrih hlboký až po pupok.

Klára Issová
Zobraziť galériu (4)
Klára Issová  (Zdroj: Profimedia)

Rozruch vyvolala aj 30-ročná herečka Agáta Kryštůfková. Tá pre zmenu dorazila len v čiernej dlhej sukni a namiesto klasického topu... Vyzeralo to, akoby mala cez krk a ramená prehodené len veľké množstvo perlových náhrdelníkov. Práve tie sa brunetke starali o to, aby všetkým neukazovala prsia. 

Agáta Kryštůfková
Zobraziť galériu (4)
Agáta Kryštůfková  (Zdroj: Profimedia)

Výraznou bez pochýb bola aj slovenská herečka Natália Germani. Na spoločenské podujatie dorazila v neprehliadnuteľnej róbe lososovej farby. A tá bola naozaj objemná. Asymetrický strih na jedno rameno, nadýchaná látka a zaujímavý uzol v oblasti bedier... Pôsobilo to, akoby bola Natália zahalená v mekučkom paplóne. 

Natália Germani
Zobraziť galériu (4)
Natália Germani  (Zdroj: Profimedia)

Kompletné výsledky Českého leva nájdete na ďalšej strane!

Viac o téme: Klára IssováNatália GermaniČeský lev 2024Agáta Kryštůfková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu