Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

SEXI momenty z PROMI plesu: Verešová ukázala nohavičky, Slováková celé brucho!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Profimedia)

BRNO - U našich západných susedov sa v sobotu večer konal Ples v Intru, na ktorý dorazilo mnoho známych osobností. Nechýbala napríklad naša Miss z roku 1999 Andrea Verešová (43), ktorá doplatila na vysoký rozparok či známa rodáčka z Brna Nela Slováková (34). Tá prišla viac odhalená ako zahalená!

Cez víkend sa konal už 61. ročník plesu, ktorý sa každoročne organizuje v luxusnom hoteli v Brne. A zakaždým priláka obrovské množstvo známych osobností. Aj tento rok prišli tváre ako Eva Decastelo,  Lucie Borhyová, Monika Absolonová, Nela Slováková či Andrea Verešová. A práve posledné dve zaujali svojimi odvážnymi šatami. 

Miss Slovensko z roku 1999 dorazila v dlhej róbe v ružových odtieňoch, ktorá len podčiarkla jej krásu.  A hriešne vysoký rozparok na sukni nechal vyniknúť jej dokonalým štíhlym nohám. Otvor bol však tak veľký, že pri pózovaní z boku neochránil to, čo malo zostať skryté. Fotografom sa tak podarilo nafotiť Andreine čierne nohavičky. 

SEXI momenty z PROMI
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Šaty víťazky jojkárskej šou Hotel Paradise Nely Pociskovej boli už z iného súdka. Tie sa totiž nehrali na nežnú princeznovskú róbu, boli skrátka sexi každým záhybom. Ruky mala síce kompletne prekryté, no v oblasti trupu už tej látky nebolo tak veľa. Pôsobilo to, akoby mala na sebe čiernu plavkovú podprsenku a k nej sukňu. V spoločnosti tak ukazovala svoje nahé vypracované bruško!

SEXI momenty z PROMI
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Andrea VerešováNela Slováková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu