Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

SMÚTOK v rodine Stelly Zázvorkovej (†83): Zomrel jej synovec… Nedočkal sa TRANSPLANTÁCIE!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: ČT/Profimedia)

PRAHA - Rodina legendárnej herečky Stelly Zázvorkovej prežíva obrovský smútok. Jej synovec Jan Zázvorka (†65), ktorého známa Češka brala ako svojho syna, totiž zomrel. Čakala ho transplantácia, no tej sa už nedočkal!

Stella Zázvorková mala jediné dieťa - dcéru Janu Kopeckú. Tá však v pätnástich spáchala samovraždu, pustila si plyn. Legendárna česká herečka preto svojho synovca Jana brala ako vlastného syna. Aktuálne však známa umelecká rodina prežíva obrovský smútok. Posledný Jan z rodu Zázvorkovcov totiž zomrel.

Galéria: Česká herečka Stella Zázvorková

Ako informuje Blesk.cz,  filmový architekt zomrel ešte 21. februára vo veku 65 rokov a roky ho trápili problémy s pečeňou. Dlho ich však tajil. Keď pred rokmi schudol skoro 30 kíl, aj svojim najbližším klamal. „Nedával na sebe nič poznať. Povedal len, že drží diétu,“ povedala denníku jeho dlhoročná kamarátka a spolupracovníčka Renata Kupsová. 

Filmový architekt, ktorý sa podielal na takých filmoch ako Mission Impossible, Hellboy, 2Bobule či Bathory, mal vraj dokonca naplánovanú transplantáciu... Tej sa bohužiaľ už nedočkal. Česť jeho pamiatke! 

SMÚTOK v rodine Stelly
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

 

Viac o téme: Stella Zázvorková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu