Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Markizácka kráska ZMENILA IMIDŽ: Z krátkych vlasov… Dlhé blond HÁRO!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram M.S.)

BRATISLAVA - Ak ste fanúšikmi markizáckych šou, meno Monika Sakmanová vám určite nie je neznáme. Špičková tanečnica sa objavila v mnohých televíznych projektoch, je pravidelnou súčasťou Let's dance či Tvoja tvár znie povedome. V tanečnom kostýme dokáže svojím sexepílom a pohybmi všetkých odzbrojiť... No a teraz podstúpila radikálnu zmenu!

Monika je v kuloároch šoubiznisu jednou z najznámejších a najviac uznávaných tanečníc. Tomuto umeniu sa venuje už dlhé roky a vypracovala sa až k absolútnej špičke. V súkromi je Monika mamou synčeka Ramona, ktorý v decembri oslávi 6 rokov. Otcom jej malého princa je Ramón Beňo, kedysi známy ako raper "Ragby". 

Markizácka kráska ZMENILA IMIDŽ:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram M.S.)

Aj napriek tomu, že Moniku poznáme z obrazoviek ako absolútnu "sexbombu", plavovláska sa nehanbí zvereňovať zábery zo súkromia, kde na tvári nemá žiaden mejkap či dokonale upravené vlasy. A najnovšie tak urobila opäť. Krásna tanečnica si zašla do salónu celebritného kaderníka Jirka Blatného, ktorý sa postaral o jej dokonalú premenu. 

Monika si do kaderníctva nakráčala s krátkymi vlasmi a odrastami, ktoré si nechala zafarbiť a predĺžiť. Celý tento proces zachytili prostredníctvom videa na sociálnej sieti Instagram a výsledok pôsobí až neuveriteľne. Na konci procesu už Sakmanová zapózovala s dlhou a hustou hrivou, no a túto zmenu pozitívne okomentovalo vyše sto jej sledovateľov. Finálny výsledok je skutočne perfektný a nájdete ho v našej galérii nižšie! 

Galéria: Monika Sakmanová

Viac o téme: Monika Sakmanová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu