Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Trápenie Milana Ondríka: SMRŤ blízkeho človeka... Mrzí ho, že TOTO nestihol!

Milan Ondrík
Milan Ondrík (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA – Seriál Zrada nie je len o nevere. Je aj o životných sklamaniach, neúprimných priateľstvách a váhaniach, čo ďalej so životom. Milan Ondrík hrá manžela, ktorý má veľa „za ušami“!

10-dielny dramatický seriál Zrada zobrazuje realitu, ktorá sa deje v životoch ľudí snáď od počiatku sveta. Hlavné slovo v ňom má nevera, ktorá sa však spája aj s ďalšími odhaleniami či sklamaniami vrámci medziľudských a priateľských vzťahov. Milan Ondrík tiež pocítil v živote zradu, a to ešte v detskom veku: „Veľmi sa ma dotklo, keď sa mi ešte na základnej škole otočili kamaráti chrbtom… alebo že som niekomu priveľmi dôveroval a vyspovedal sa mu s veľmi dôvernou vecou a oni to niekomu povedali“, priznáva herec. Otázkou však je, či dokázal odpustiť.

„Radšej a pohádam s človekom, radšej sa pobijem s ním, ale mám čistý štít, čistý stôl“, hovorí herec, ktorý nevie vydržať pachuť trpkosti: „Neviem vydržať hádky a zvady dlho.“ Asi aj preto, že v živote sa mu prihodila situácia, kedy nestihol vyriecť pozitívne slová a už sa to nedá vrátiť späť.

Trápenie Milana Ondríka: SMRŤ blízkeho človeka... Mrzí ho, že TOTO nestihol! (Zdroj: NL/Vlado Anjel)

Galéria: Premiéra seriálu Zrada

Viac o téme: SeriálZradaNeveraMilan Ondrík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu