Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Miss Slovensko sa nechala vylepšiť: PLASTIKA číslo 2!

Veronika Vagnerová Zobraziť galériu (8)
Veronika Vagnerová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Veronika Vágnerová (37) je naozaj krásna žena. Málokto by povedal, že aj ona môže byť s niečím na svojom tele nespokojná. Miss Slovensko z roku 2007 podstúpila plastickú operáciu. Už druhýkrát!

Veronika Vágnerová svojou krásou ohúrila už pred rokmi na súťaži Miss Slovensko. Vďaka svojmu pôvabu si vybojovala korunku. A síce je brunetka naozaj veľmi pekná, aj ona v minulosti bola predsalen s niečím na svojom tele nespokojná.

Touto partiou bol práve nos, ktorý si kráska v roku 2012 nechala vylepšiť. A po 12 rokoch išla pod nôž opäť. Ešte v novembri minulého roka podstúpila plastickú reoperáciu na prestížnej klinike v Bratislave.

Veronika Vágnerová
Zobraziť galériu (8)
Veronika Vágnerová  (Zdroj: Ján Zemiar)

„Nebola som už s ním časom spokojná. Tá špička nosa padá a menil sa jeho tvar,“ priznala na sociálnej sieti Instagram dôvod, prečo sa rozhodla znova zájsť za odborníkom. Operáciu priznala až po 3 mesiacoch. Dokonca ani jej známi netušili, že bola na plastike.

Miss Slovensko sa nechala
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram V.V)

Všimli si však, že je na nej niečo iné, no nevedeli, že čo. „Mysleli si, že mám zväčšené pery alebo som podstúpila nejaký iný zákrok, či mám lifting..." prezradila. Veronika zverejnila aj samotné pred a po. Pozrite!

Miss Slovensko sa nechala
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Instagram V.V)

Viac o téme: Veronika Vágnerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu