Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

MEGA EROTICKÉ zábery Krainovej: Ruka v nohavičkách… Aj BEZ NICH!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Ján Zemiar)

PRAHA - Simona Krainová patrí k ženám, ktoré absolútne popierajú svoj vek. Aj napriek tomu, že aktuálne má "na krku" okrúhlu päťdesiatku, do vrecka by hravo strčila aj o polovicu mladšie ženy. A svojho sexepílu si je dobre vedomá aj ona sama. Najnovšie na sociálnej sieti Instagram zverejnila zábery, ktoré... Fúú, tak z tohto vám bude poriadne horúco!

Simona nikdy nepatrila medzi hanblivky a na svojom konte má už mnoho záberov, kde ukázala čosi viac. Aj napriek tomu ale stále dokáže prekvapiť. Sexi blondínka rada provokuje a už neraz ukázala "arzenál", ktorý skrýva pod šatami, nuž ale... Niektorí pre jej vystupovanie skrátka nemajú pochopenie. 

Jej sexi zábery napríklad viackrát cenzúrovala sama sociálna sieť Instagram, ktorá ich kvalifikovala ako "nevhodné". Aj to je dôvodom, prečo sa modelka rozhodla zaregistrovať na sieti OnlyFans, ktorá nie je taká "prudérna". Práve naopak - táto platforma je miestom, kde možno uverejňovať aj šteklivejší obsah. A zrejme netreba dodávať, že Krainová sa takmer okamžite stala jej hviezdou.

Simona Krainová
Zobraziť galériu (4)
Simona Krainová  (Zdroj: Ján Zemiar)
 

Najnovšie ale odvážne pózovanie zverejnila aj na spomínanom profile na Instagrame. Krainová zjavne absolvovala ďalšie fotenie, toto však bolo jedno z tých, z ktorých až vrie krv v žilách a pôsobí mimoriadne eroticky. Z celého procesu si nechala vyrobiť video zo zákulisia, ktoré zachytáva tie najlepšie zábery.

Na jednom z nich sa Krainová laškovne chytá za poprsie, na inom zasa v ruke drží cigaretu, pričom tou druhou si siaha pod nohavičky. No a na ďalšom... Veď tam ani žiadne nemá! 

Nuž.. Hovorí sa, že radšej raz vidieť, ako stokrát počuť... A tak si spomínané video môžete pozrieť nižšie!

Viac o téme: Simona Krainová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu