Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Slávny spevák zvádza BOJ S RAKOVINOU: Nádor na mozgu a okamžitá operácia!

Michael Bolton
Michael Bolton (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Prechádza náročným životným obdobím! Americký spevák Michael Bolton (70), ktorého hit When A Man Loves A Woman pozná hádam každý, oznámil fanúšikom smutnú správu. Zvádza totiž boj so zákernou chorobou.

Michael Bolton sa v piatok večer prihovoril svojim priaznivcom prostredníctvom sociálnej siete Facebook. Tam im, žiaľ, oznámil smutné správy týkajúce sa jeho zdravotného stavu. „Začnem tým, že vám všetkým najskôr zaprajem šťastný a zdravý nový rok. Zároveň sa s vami chcem podeliť o to, že koncom roka 2023 ma zasiahli nečakané zmeny,” uviedol slávny umelec. 

Krátko pred Vianocami mu lekári diagnostikovali nádor na mozgu, ktorý mu odporučili hneď operovať. „Vďaka úžasnému lekárskemu tímu bola operácia úspešná. Teraz sa zotavujem doma, obklopený veľkou láskou a podporou mojej rodiny,” pokračoval. 

Bolton mal na pláne viacero koncertov a vystúpení, ktoré však s ohľadom na zdravotné problémy musí odsunúť. „Vždy je pre mňa ťažké, ak mám sklamať fanúšikov. Potrebujem ale čas a energiu na zotavenie,” dodal slávny spevák, ktorý sa zároveň priaznivcom poďakoval za pochopenie a podporu.

Viac o téme: Michael Bolton
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu