Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Šokujúce odhalenie Simony Krainovej: V POSTELI so Sylvestrom Stalloneom... FOTO ako dôkaz!

Zobraziť galériu (7)
(Zdroj: Instagram S.K.)

PRAHA - Simona Krainová (50) je influencerkou, príležitostnou herečkou a modelkou. Práve vďaka poslednej zo svojich aktivít plavovláska pred rokmi precestovala svet a spoznala aj zahraničný šoubiznis. A podarilo sa jej stretnúť skutočne zaujímavých ľudí. Dokonca skončila v posteli s hviezdnym Sylvestrom Stalloneom (77). Zverejnila FOTO ako dôkaz!

Galéria: Simona Krainová

Simona Krainová sa so Sylvestrom Stalloneom spoznala ešte ako 19-ročná, keď ako modelka pôsobila vo Francúzsku. „Zoznámili sme sa v Paríži a nejakú dobu sme boli aj priatelia,“ povedala v minulosti českému Blesku. „Nebudem zastierať, že ako devätnásťočnému dievčaťu jeho pozornosť a nadbiehanie robili dobre,“ dodala vtedy. 

A pri príležitosti blížiacich sa osláv nového roka zverejnila Simona fotky s hollywoodskou hviezdou opäť. „Tak ja už som Silvestra mala, čo vy? Ako ho budete tráviť?“ vtipne poznamenala k záberom dvojnásobná mamička. S filmovým Rockym mala zjavne veľmi blízky vzťah, pochválila sa totiž aj fotkou z postele, na ktorej ju Sylvester vrúcne objíma. Veď pozrite sami!

Viac o téme: Simona KrainováSylvester Stalone
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu