Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

NEPRÍJEMNE ZASKOČENÁ Emma Tekelyová: DISKRIMINÁCIA v televízii... Bola pre nich STARÁ!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: RTVS)

BRATISLAVA - Nie je žiadnym tajomstvom, že televízie na vzhľad svojich moderátoriek dbajú. Ich tváre prechádzajú šikovnými rúčkami maskérok, kaderníkov i stajlistov, no a na obraze vždy vyzerajú tip-top a reprezentatívne. Lenže.... Človeku by ani nenapadlo, že v minulosti si na vzhľad v televíziách potrpeli ešte viac. A dokonca riešili aj vek!

Emma Tekelyová nedávno oslávila neuveriteľných 70 rokov a stále tvrdí, že byť ženou je úžasné a vek je len číslo. Pred televíznymi kamerami strávila obrovskú časť svojho života, no a vždy vyzerala absolútne božsky. O to viac neuveriteľne znie fakt, že si v televízii zažila diskrimináciu kvôli svojmu veku. V tom čase mala dokonca len 40 rokov. 

NEPRÍJEMNE ZASKOČENÁ Emma Tekelyová: DISKRIMINÁCIA v televízii... Bola pre nich STARÁ! (Zdroj: RTVS)

Keď sa jej Adela Vinczeová v relácii Trochu inak s Adelou spýtala, či niekedy dostala pocítiť, že je vekovo nevyhovujúca, Emma odpovedala bez zaváhania. „Áno," prekvapila svojou úprimnosťou. „Dokonca v televízii. Ja som uvádzala takú tú legendárnu lifestyle reláciu. Veľmi populárnu. Na Česko-slovenskom federálnom programe sa to vysielalo. A prišla za mnou dramaturgička a povedala mi, či si uvedomujem, že mám už štyridsať rokov," šokovala Emma, ktorej slová zaskočili aj Adelu. 

Viac sa dozviete vo videu vyššie už dnes večer o 22.00 h v premiérovej epizóde Trochu inak s Adelou na Dvojke!

NEPRÍJEMNE ZASKOČENÁ Emma Tekelyová:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: RTVS)

Viac o téme: Emma TekelyováAdela VinczeováTrochu inak s Adelou
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu